Ja nie wiem, inna sprawa by była jakby to był filmik inlive, wtedy puszcza się przez jaki program do odtwarzania filmów, rzut w tło i po problemie.
[ Dodano: 20 Czerwiec 2005, 21:19 ]
Jak co widzicie rubcie zrzuty i wysyłajcie do parku, oni o to prosz?, ja widziałem raz jakie małe ptaszki, nie mam pewnoci nawet czy to nie były jakie dziwne małe ssaki.
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Wiecie co ? Lukn?łem na webcam i znowu nic nie mam... a ten "szakal" - nie mam czasu zgadywać, co to za zwierze blur z webcamu. Przestaję się w to bawić, zrzucam linka z paska Mozilli...to dla osób, co maja duuuużo czasu i dobrej woli. Howg
Kto podesłał ten temat ?
Aaaa...Jurek7...ten, co ma czas by w domu przy kompie ledzić ten bezruch w interesie
Jurek7 napisał/a:
Ustawili web-kamere przy wodopoju w parku Krugera w Poludniowej Afryce:
Zamieszczam tu linkdo strony na ktorej znajduja sie gnazda orlow (mam nadzieje ze nie powt. postu...) rok temu podobno byly,a teraz nici , ale mozna za to obejrzec misia
W poniedziałek 25.06. planowane jest obrączkowanie młodych bocianów w gnieździe w Przygodzicach Można będzie obserwować dzięki bezpośredniej transmisji na http://www.bociany.ec.pl
_________________ "Kto milczy ten zdaje się zezwalać".
Wysłany: 2008-02-26, 20:34 Transmisja internetowa z budek jerzyków
Od 1 kwietnia na stronie internetowej www.live.org.pl Fundacja Ratujmy Ptaki ze Szczecina będzie przeprowadzała pierwszy w Polsce przekaz z życia jerzyków. Obecnie można obejrzeć kilka filmów z funkcjonowania fundacji.
A ja chce dodac o cenzurze w wykonaniu podopiecznych Pawla Dolaty:
Toz to skandal!!! W Przygodzicach na forum jest cenzura... Nie wiem czy to sekta czy mafia ale usuwaja niewygodne posty. Skoro sa przekonani o swojej nieomylnosci to dlaczego nie odpisza na mojego posta????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum