Al, Hubi - mylę, że nie jestem w błędzie mniemaj?c, że można sobie takiego webcama ustawić jako tło pulpitu ? Jak to zrobić - dajcie agorytm jak macie w głowie, pls. Hubert - taka operacja jest chyba opisana - albo podobna - w komputerowym magazynie, który mi pożyczyłe w marcu.
Na szybkiego
strone można dać tak tak - tylko nie wiem czy wtedy będzie Ci się ładnie aktualizowały fotki co 30 sec.
w/g mnie to jest tak:
zapisujesz strone www na twardzielu i wklejasz tam gdzie masz wszystkie obrazy przeznaczone na pulpit (C\Windows chyba)
zmieniasz tło na pulpicie ( bla bla \ Przegl?daj \ i szukasz tej stronki )
zastosuj i juz
... własnie sprawdzam na sobie czy sie fotki aktualizuj? ...
no aktualizuj? sie ... ale nie tak jak trzeba sorry... ja nie wiem
Hubert ?
qrcze.. można by sie pobawić html'em i pomyleć, ale teraz nie mam zbytnio czasu
pobawie się tym w poniedziałek po szkole...
Nie oznaczył, tylko dopatrzyłem sie podobieństwa, ale to było tak, ze przyleciały, stały i w nastepnym ujęciu ich już nie było. Itak ze 3 serie. Wi ęc wydało mi się ze to jaki poluj?cy duży gat. ale póĽniej stały już nieruchomo przez dłuższy czas. Ale czy to były te same ptaki
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum