Michal, nie przesadzaj, to jest proste akurat....
Rzuc okiem raz jeszcze......
Też myślałem o błotniaku stawowym (o ile myślimy o tym samym ), ale z takiego ujęcia od tyłu i pod kątem, na dodatek niewyraźnego nie byłem pewien czy da się go oznaczyć.
Skoro twierdzisz, że się da to kłócić się z mądrzejszym od siebie nie będę .
Michal, nie przesadzaj, to jest proste akurat....
Rzuc okiem raz jeszcze......
Też myślałem o błotniaku stawowym (o ile myślimy o tym samym ), ale z takiego ujęcia od tyłu i pod kątem, na dodatek niewyraźnego nie byłem pewien czy da się go oznaczyć.
Skoro twierdzisz, że się da to kłócić się z mądrzejszym od siebie nie będę .
Bingo! Bardzo dobrze myslisz!
W lewym dolnym rogu widac dobrze lewe skrzydlo drapolka. Wszystkie pierwszorzedowki sa praktycznie jednolicie ciemne bez jakichkolwiek jasnych wstawek czy prazkow, takie skrzydlo wsrod sredniej wielkosci drapieznikow ma tylko i wylacznie blotniak stawowy.
Pozdrawiam
_________________ Paweł Malczyk
Rare Birds Project 2008
Kamil,
jest tak jak piszą chlopaki, mewa jest w typie cachinansa ale czy nim jest w 100% to CHGW;)
Zastanawiajace jest zwlszcza to dosyc wyraznie widoczne mocne strychowanie calej glowy, tworzace wyplowialy kaptur. Pamietajcie ze argentaty tez mogą miec ciemne oko i smukly dziob.....
_________________ Paweł Malczyk
Rare Birds Project 2008
Bingo! Bardzo dobrze myslisz!
W lewym dolnym rogu widac dobrze lewe skrzydlo drapolka. Wszystkie pierwszorzedowki sa praktycznie jednolicie ciemne bez jakichkolwiek jasnych wstawek czy prazkow, takie skrzydlo wsrod sredniej wielkosci drapieznikow ma tylko i wylacznie blotniak stawowy.
No tak ,o najpospolitszych się zawsze zapomina
Pablo napisał/a:
Kamil,
jest tak jak piszą chlopaki, mewa jest w typie cachinansa ale czy nim jest w 100% to CHGW;)
Zastanawiajace jest zwlszcza to dosyc wyraznie widoczne mocne strychowanie calej glowy, tworzace wyplowialy kaptur. Pamietajcie ze argentaty tez mogą miec ciemne oko i smukly dziob.....
Czyli mewsko nieoznaczlne na 100% (a takiego drapola to można oznaczyć z kilku ciemnych pikseli )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum