dokładnie! program wypadł bardzo fajnie i edukacyjnie
była bardzo fajna scena wchodzenia ekipy na strych kocioła, ujęcia lęgów w skrzyniach (wydaje mi się, że w jednej był młody puszczyk) i w zakamarkach strychu. Najpiękniejsze było końcowe ujęcie kilku młodych płomykówek (już prawie dorosłych) kręc?cych głowami i sycz?cych groĽnie
Byli jeszcze Bartek. G. i Klaudia w kreacji terenowej i biurowej, oraz liczni mieszkańcy mazowieckich wiosek... Tyle ja widziałem, no jeszcze ksi?dz i kocielny.
była bardzo fajna scena wchodzenia ekipy na strych kocioła, ujęcia lęgów w skrzyniach...
qrde tylko tyle mi się udało zobaczyć... Jaka szkoda, że nie było przecieku, że będzie co takiego. Ostatnie 5 min. filmu rednio mnie satysfakcjonuje -ja chcę więcej! Może kto to nagrał albo w inny sposob da się to opublikować w sieci? Nikt nic nie wie?
Cytat:
Najpiękniejsze było końcowe ujęcie kilku młodych płomykówek (już prawie dorosłych) kręc?cych głowami i sycz?cych groĽnie
Wielka szkoda że nie było o tym wczeniejszej informacji na forum. Ja też się wyrobiłem tylko na sam koniec . Ale za to ujęcie tych młodych płomykówek było I klasa Może powtórz? ten program ?
P.S. Kto wie dokładnie jaki był tytuł tego filmu ?
Moi rodzice ogl?dali ten program. Chcieli przełaczyc na cos innego, ale jak zobaczyli, ze w TV widz? malucha ze znanym im logo ) to postanowili obejrzec!. Im rowniez podobały sie najbardziej mlode płomykówki.
P.S Gdybym wiedział, ze cos takiego bedzie leciało w TV, to wprosiłbym sie do s?siadki .
Moze rzeczywicie dałoby sie to umiescic na necie?. Czy kto to nagrał?
Extra to było 14-20 zorientowałem się że co takiego będzie, szybko pobiegłem bo magnetowid , podł?czyłem go, włożyłem kasete i zacz?łem nagrywać , nie wiedziałem jeszcze wtedy że to będzie z udziałem TP"Bocian",sam fakt że będa sowy wystarczył mi do szczęia, no a póżniej okazało się że w roli głównej TP"Bocian" więc dodatkowo się ucieszyłem.Niestety kiedy po skończeniu programu chciałem go obejrzeć z kaset okazało się że s? straszne szumy ,jedynie końcowe 5 min chodzi dobrze.Szkoda bo mógłbym komu przegrać i wysłać ,oraz wykorzystać na spotkaniach TP"Wilga", a tak to sam musze się pytać czy kto nie ma tego żeby przegrać.Chociaż musze się pocieszyć: przecież obraz jest ,jedynie głosu nie ma.Film był bardzo fajny, typowy polski klimat, podobało mi się też jak ksi?dz sie pozytywnie wyrażał o ochronie przyrody, rolnik mówił"ona jest potrzebna w gospodarstwie, ona niszczy gryzonie " .Chyba będziemy z chłopakami wieszać budki dla płomykówki.Jak zarejstrujemy stowarzyszenie, to porozmawiam z odpowiednimi ludzmi w sprawie montażu takiej budki w Boguchwale na wieży kocielnej i w innych miejscowociach.
Extra to było 14-20 zorientowałem się że co takiego będzie, szybko pobiegłem bo magnetowid , podł?czyłem go, włożyłem kasete i zacz?łem nagrywać , nie wiedziałem jeszcze wtedy że to będzie z udziałem TP"Bocian",sam fakt że będa sowy wystarczył mi do szczęia, no a póżniej okazało się że w roli głównej TP"Bocian" więc dodatkowo się ucieszyłem.Niestety kiedy po skończeniu programu chciałem go obejrzeć z kaset okazało się że s? straszne szumy ,jedynie końcowe 5 min chodzi dobrze.Szkoda bo mógłbym komu przegrać i wysłać ,oraz wykorzystać na spotkaniach TP"Wilga", a tak to sam musze się pytać czy kto nie ma tego żeby przegrać.
Srokacz, ja bym się poważnie zastanowił nad innymi projektami robionymi na chybcika, to może być zły omen...
bo mógłbym komu przegrać i wysłać ,oraz wykorzystać na spotkaniach TP"Wilga",
Dobrze byłoby sie wczeniej spytać autorów filmu o zgodę .... chyba nie chcez żeby "prezes" TP "Wilga" zajmował sie awifaun? w obrębie aresztów policyjnych
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
bo mógłbym komu przegrać i wysłać ,oraz wykorzystać na spotkaniach TP"Wilga",
Dobrze byłoby sie wczeniej spytać autorów filmu o zgodę .... chyba nie chcez żeby "prezes" TP "Wilga" zajmował sie awifaun? w obrębie aresztów policyjnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum