Kolejna, choc dużo spóźniona informcja z KF (popularne już ginięcie listu na poczcie).
Kurhannik obserwowany przez czeladke forumowiczów (kessy, Kami, Juvek, Witek i ja) 2.05.2006 w grądach Woniecko uzyskał akceptacje Komisji.
Możemy odetchnąć z ulga
... no co jest tylko ja otrzymuję potwierdzxenia z KF ???
13 . 03 2007, Rezerwat Łężczok - Bernikla rdzawoszyja - 3 osobniki,
Oznaczenia gatunku prawidłowe, oznaczenie wieku: adulti.
ja myśle że moje tradycyjnie już zostało skradzione przez tego listonosza - kolekcjonera kfów
ja mam na ten proceder własną teorię. Winna jest poczta z której przesyłki mają wychodzić. Nie chce nikogo oskarżać ale pewnie tam listy giną a ktoś zabiera z nich znaczki. Bo przecież nie ma takich zbiegów okoliczności żeby w całym kraju akurat te przesyłki listonosze "gubili"
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
wlasnie dostalem mejlika od Tadzia Stawarczyka w ktorym informuje mnie ze uhla azjatycka Melanitta deglandi stejnegeri uzyskala akceptacje i tym samym stala sie pierwszym dla Polski i czwartym w zachodniej Palearktyce stwierdzeniem!!
_________________ Paweł Malczyk
Rare Birds Project 2008
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum