Wysłany: 2003-11-20, 11:42 Nie wiem, ale czy ja zle widze?
Wkleilem na liste Ptaki, wkleje i wam bo to forum jest mi blizsze chociazby dlatego ze mazowieckie:)
No zobaczcie sami. Gosc miesza lowne z lowczymi, zamieszcza, na dole tylko strzelbe zaladowac i walic do wszystkiego z listy. Dla mnie tresc strony spolecznie szkodliwa. Nie wiem bardzo jak zmusic webmastera do poprawienia strony,ale moze bocki i gacki potrafia jakos instytucjonalnie? Oj. Zapomnialbym linku dodac.
http://www.rzepinlasy.republika.pl/spis_gat.htm
Interweniowala pewna mila "baba z prowincji" i prosze. Webmaster obiecal ze w tydzien poprawi, a chyba juz z wlasnej inicjatywy zdjal strone z serwera. Kto nie widzial ten gapa:)
nie jest wcale powiedziane - może chciał jeszcze kilka ciekawych gatunków dołożyć i przekroczył limit transferu (to darmowe konto z ograniczeniami)... to i go administracyjnie zdjęli
No szkoda, ze nie zgrabilem tej strony, ale nie spodziewalem sie tak szybkiego zalatwienia sprawy. Zamieszczona byla lista zwierzat lownych, ale tych bylo na niej akurat mniej niz chronionych. Drapolki Dorotka byly niezle reprezentowane, calkiem licznie.
z soczystrzych byly jako gatunki lowne:
drop
cietrzew
gluszec
sokol wedrowny
pustulka
bekasik
blotniak zbozowy
o dalszych 20 -kilka kwiatkow (wszystko na oficjalnej stronie lesnictwa),
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum