Moim zdaniem jest intensywne rolnictwo, jeżeli by podchodzić tak że w innych krajach wszystko pogineło, to wiadomo że u nas jest wielkie boagactwo, ale z niczym nie porównuj?ć to kiedy było u nas lepiej, rozmawiałem z ludĽmi i mam zdjęcia z mojej okolicy z lat 50, wtedy to stare głowiaste wierzby, grusze były wszędzie a teraz na mojej wiosce to już ich w zasadzie nie ma(scalanie gruntów, nowoczesne maszyny)te co pozostały to patrz?ć przez mój pryzmat zasługuj? na specjaln? formę ochrony, jak bym pogadał z Wydziałem Ochrony Przyrody UW to może dało by się co takiego wprowadzić, ale przecież musiał by się jeszcze zgodzić właciciel.
U mnie jest już wiosna : trznadle piewaj? , słysze je od wczoraj, niedługo CBA będzie sadzić wierzby, tylko muszę pgadać z lokaln? antyspołecznoci?.
Zmieniłem na CBA Wilga ponieważ człowiek nie może się interesować wszystkim, zdecydowałem że skupiam się na Gminie Boguchwała, a przedtem była nazwa TO Pogórza Karpackieg, a ja mam gdzie całe Pogórze, najważniejsze s? moje rodzinne tereny, tutaj mam wszytsko.
Oj nie nie, nie mowy, już jestem poukładany, dobrze się czuje, oczywicie że można interesować się wszytskim, na gminie będziemmy się skupiać jako stowarzyszenie ale napewno będę się interesował cał? Polsk? Przyrod? i ?wiatow?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum