FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak było dawniej ???
Autor Wiadomość
Srokacz 

Wysłany: 2004-03-09, 22:59   

Moim zdaniem jest intensywne rolnictwo, jeżeli by podchodzić tak że w innych krajach wszystko pogineło, to wiadomo że u nas jest wielkie boagactwo, ale z niczym nie porównuj?ć to kiedy było u nas lepiej, rozmawiałem z ludĽmi i mam zdjęcia z mojej okolicy z lat 50, wtedy to stare głowiaste wierzby, grusze były wszędzie a teraz na mojej wiosce to już ich w zasadzie nie ma(scalanie gruntów, nowoczesne maszyny)te co pozostały to patrz?ć przez mój pryzmat zasługuj? na specjaln? formę ochrony, jak bym pogadał z Wydziałem Ochrony Przyrody UW to może dało by się co takiego wprowadzić, ale przecież musiał by się jeszcze zgodzić właciciel.
U mnie jest już wiosna : trznadle piewaj? , słysze je od wczoraj, niedługo CBA będzie sadzić wierzby, tylko muszę pgadać z lokaln? antyspołecznoci?.

saas 

Wysłany: 2004-03-10, 16:55   

Cytat:
niedługo CBA będzie sadzić wierzby, tylko muszę pgadać z lokaln? antyspołecznoci?.

Srokacz, uważaj żeby kontakty z lokaln? antyspołecznoci? , nie podziałały na ciebie amotywacyjnie
- szkoda wielka byłaby... :wink:

Hubert 
moderator
Szef

Wysłany: 2004-03-10, 18:47   

co to jest CBA??

Kruk odrzecze: Nigdy więcej!!

Strona przyrodnicza "Dziewięćsił"
browsehappy.pl

Rey 

Wysłany: 2004-03-10, 19:09   

Hubert zobacz podpis Srokacza:
Cytat:
Centrum Badań Awiafuny " Wilga"
:wink:

Srokacz 

Wysłany: 2004-03-10, 20:52   

Zmieniłem na CBA Wilga ponieważ człowiek nie może się interesować wszystkim, zdecydowałem że skupiam się na Gminie Boguchwała, a przedtem była nazwa TO Pogórza Karpackieg, a ja mam gdzie całe Pogórze, najważniejsze s? moje rodzinne tereny, tutaj mam wszytsko.

Srokacz 

Wysłany: 2004-03-12, 22:42   

Oj nie nie, nie mowy, już jestem poukładany, dobrze się czuje, oczywicie że można interesować się wszytskim, na gminie będziemmy się skupiać jako stowarzyszenie ale napewno będę się interesował cał? Polsk? Przyrod? i ?wiatow?.

Odpowiedz do tematu