Nie wiem, Kruq, osochozi - ale wiem, że powyższe to pasqdny offtopic !!
o to chodzi Krzysiu że ja maj?c do wyboru takie super pticy jak na UW, i nie maj?c praktycznie żadnej szansy na zobaczenie ich u siebie, pojechałbym na UW........ .........
ok no to koniec ooooooffffffffaaaaaa.
finito.
Gdy się wchłonie flaszkę na raz?
CZeć Kejbi Jak masz jeszcze jedno miejsce to ja bym się chętnie zabrała Przylij mi może sms-em swoj? komórkę, to się domówimy -?
Anka Salwa
Ps. Kess, jak chcesz, możesz u mnie przenocować - nie mam luksusów bo to kawalerka, ale materac w kuchni się znajdzie Dojechaicie na 18-t?? Bo my dopiero na 22, choć kompletnie bez zadnych korków, genialn? tras? opracowan? przez Maćka
Pozdrówka
Ps podaje komórkę
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
o to chodzi Krzysiu że ja maj?c do wyboru takie super pticy jak na UW, i nie maj?c praktycznie żadnej szansy na zobaczenie ich u siebie, pojechałbym na UW........ .........
Jakby się kto trafił jad?cy samochodem z okolic Lublina, chętnie bym się podczepił (z udziałem w kosztach podróży, oczywicie). Podróż PKP w obie strony trwa w sumie ponad 7 godzin
aaaale miłych gosci bedzie na ZjeĽdzie w tym roku!! Super Moze potem w biurze jakie fajne slajdowisko urz?dzimy? Co Wy na to?
[ Dodano: 16 Lis 2005 10:41 pm ]
Pawle, jesli się nie myle to jest autobusik ok 8.00 do Olsztyna z Lublina przez Siedlce. Byłbys na ok 11.00 i prawie na czas. 3 godzinki drogi. Taki był kiedy -sama jeĽdziłam.
Witam!
Oto mapka ,która pomoże Wam trafić do celu..., czyli miejsca, gdzie będzie odbywać się Zjazd TP"Bocian". W razie czego należy pytać o Urz?d Miasta przy "pomniku z orłem". Droga z PKP do Urzędu Miasta jest zaznaczona czerwon?, przerywan? kresk?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum