A ja słyszałem, że emisja ma byc w czwartek, więc lepiej sprawdĽcie i nagrajcie. TV troche nagrała ale pewnie pokaż? tylko minutkę... Kasete meilem prosze mi przysłać
Kochani !
Prawdziwa bomba. W poniedziałek na kawie i herbacie wyst?pi nasz webmaster Mopek. Czekajcie na audycję od rana między 6-7 lub między 7-8 ale prędzej to wczeniejsze. Będzie mowa o nietoperzach.
_________________ (...) Bocian zwany "Wojtusiem" lotnicz? poczt? zajmował tu się"
Z budkami to oczywicie dobrze mu idzie ale z TV to tak nie bardzo. Musi popracować nad wizerunkiem medialnym. Umiechać się choć trochę do kamery. Jak bym wył?czył dzwięk i nie słuchał o czym jest program to z jego miny wynika że robi trumienki dla ptaków.
Z budkami to oczywicie dobrze mu idzie ale z TV to tak nie bardzo. Musi popracować nad wizerunkiem medialnym. Umiechać się choć trochę do kamery. Jak bym wył?czył dzwięk i nie słuchał o czym jest program to z jego miny wynika że robi trumienki dla ptaków.
no to sobie Amikosik przechlapałe u Adama.......................
chyba w najbliższym czasie skleci trumienkę dla Ciebie..........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum