Jeli znowu będzie jakie co w telewizji to ja bedę w stanie nagrać na komputerze w postaci cyfrowej (ale dopiero za pare dni), dzi stałem się oficjalnym testerem nowej karty telewizyjne, która koduje filmy w standardzie VCD
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
...tak powiadamiać - co słabo z tym powiadamianiem. Włanie w tej chwili jeszcze emitowany jest program ekologiczny w którym wypowiadali się koledzy z TP Bocian - nikt nie dał wczeniej cynku. Mówili o przełomie Bugu, było o Borsukach - wypowiadali się członkowie TP B i mieszkańcy wsi - jakiego spoko sołtysa tam maj? - fajny jaki chłop
No ale tak czy inaczej za brak info, ze cos takiego emituja nagana
[ Dodano: 2004-09-24, 12:44 ]
-o skończył się program. Prowadz?ca pani powiedziała "do zobaczenia za dwa tygodnie". Musi trza będzie ogl?dać
Kotki !
Dominik informował o tym programie i o dacie jego emisji w tym samym dniu wieczorem kiedy to nagrywalimy czyli jaki miesi?c temu. Zapomnielicie lub nie zwrócilicie uwagi. Ja go ogl?dalem dzi - szacunek dla Dominika - pięknie powiedziane tak trzymać. Nawisem to dobra dziennikarska robota- szacuneczek dla Justyny Szpringier z Redakcji Programów Rolnych - ona robi zawsze dobre konkretne materiały. Można było wczoraj przypomnieć o emisji fakt . O następnych wyst?pieniach będę osobicie informował forowiczów- ja raczej wiem o wszystkich.
_________________ (...) Bocian zwany "Wojtusiem" lotnicz? poczt? zajmował tu się"
Wstyd sie przyznac, ale ja zapomnialem calkowicie ze to mialo leciec dzisiaj. Wiedzialem, ze program mial ukazac sie w ostatni piatek wrzesnia, ale pomieszaly mi sie daty i myslalem ze to dopiero za tydzien
Moze ktos to nagrał?
[ Dodano: 24 Wrz 2004 04:42 pm ]
Tak to jest jak ma sie duzo roboty
Szkoda, że nie wiedzieałem: chętnie bym obejrzał - może archiwizuj? i można ci?gn?ć z ichniej strony? (na PTV tak można).
Przy okazji: jak kto będzie wiedział że będzie emitowany jaki program czy reportaż dot. towarzystwa, to proszę o cynka na e-maila.
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
dowiedziałem się z pewnego Ľródła, iż w najbliższy pi?tek o 12:20 na "Pro 1" nasz Adam Tarłowski będzie mówił o budkach lęgowych.
Mała proba - jest kto w stanie to nagrać
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum