Koło Południowopodlaskie TP "Bocian" rozpoczyna relizacje projektu pt. "Ochrona dudka w Podlaskim Przełomie Bugu" Na stronie www.zlotdudkow.pl mozna sciagnac plik z nagraniem programu "Kawa czy Herbata". W programie razem z Pawłem Dudkiem mówilismy o Zlocie Dudków. Zlot jest pomysłem Pawła oraz jego wujka. Jedn? z atrakcji Zlotu bedzie przygotowana przeze mnie, a przedstawiona przez naszego "Bocianiego" gawędziarza Mirka Rzępałę prezentacja multimedialna o dudku, jego biologii, zwyczajach i ochronie. Na zlocie odbędzie sie również akucja wykonanych przez Adama Tarłowskiego "dudkowych" skrzynek lęgowych oraz zbiorka funduszy na budki. Wszystkie zakupione w ten sposob skrzynki beda powieszone nad Bugiem.
P.S W celu promocji projektu oraz Koła wydalismy naklejke z wizerunkiem dudka. Projekt graficzny naklejki przygotowała Kasia Gaworek (forumowa Kamikazi), za co jej jeszcze raz bardzo dziekuje. Juz w krotce wiecej informacji o projekcie bedzie mozna znalesc na stronie Koła www.bocian.org.pl/s-podlasie.
[ Dodano: 11 Maj 2005 11:28 pm ]
Oczywiscie miało byc Katarzyna GOWOREK
dudek.gif projekt graficzny naklejki - Katarzyna Gaworek
Pięknie Dominiku mówiłe narazie starałem się czytać z ruchu warg bo siedzę w bibliotece ale jak zajdę do akademika to wysłucham dokładnie twej wypowiedzi a musiałe być SUPER bo sam sobie klaskałe
[ Dodano: 2005-05-12, 09:13 ]
Szacuneczek dla DUDKÓW
_________________ Tatko od 12 sierpnia, mąż od 7 czerwca
Konstruktywny krytyk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum