to jest niby pytanie do Adama Tarłowskiego, ale specjalnie wrzucam na forum, bo może jeszcze kto się doł?czy. Chodzi o przygotowanie oferty budkowej (a może i karmnikowej przy okazji) z cenami. Sama kupowałam modraszkow? na stoisku Bociana podczas Dnia Ziemi, ale na stronie nic na ten temat nie znalazłam. Tymczasem spotykam ludzi szukaj?cych "dojcia" do jakich profesjonalnych budek, czyli nie "budka dla ptaka", ale budka dla konkretnego gatunku, z możliwoci? czyszczenia. Jaki czas temu na pl.sci.biologia był na ten temat w?tek i żadnej sensownej propozycji nie udało się wytropić.
A ja w tajemnicy się przyznam, że chcę namówić swój wydział do zamontowania paru, ale też im muszę zanieć "ofertę" oraz jakie hinty, jak to zamocować i ile kosztuje montaż na budynku/na drzewie. Pewnie się i tak nie zgodz? , ale warto spróbować. Ja tam się nie znam na Bocianie, ale to i promocja, i może troche kasy z tych budek by zostało, i pożyteczne
Ciekawe czy na forum mozna takie reklamy zamieszczać?
Cóż. Chyba będziemy musieli wystawić fakturę za usługi marketingowe, bo to i dzwoni? do biura w takich sprawach i odsyła się takich do Ussuri Ochrona Przyrody
Nie szczyp sie Adam, tylko podaj profesjonalna oferte, ze zdjeciami zamontowanymi na Forum przez Mopka, wtedy beda nie na koncu listu a w miejscu omowienia budki.
I nie tylko ptasie.
I szybko - Kobieta czeka...
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum