No no - calkiem ladnie... Ten Doktor Kowalski... Podziekowania na glownym miejscu... Miales racje Mender - czasopismo na poziomie. I bykow nie wiele - wlasciwie tylko o tych komarach (w koncu nie wszystkie jedza glownie komary) - aczkolwiek Moja Zona powiedziala, ze sie czepiam...
Tez mi sie podoba. W koncu gazeta kosztuje 2,1 zl, więc za co sie płaci.
Z tym doktorem to może rzeczywicie trzeba by sprawę sprostować i po prostu zrobic ten tytul . Pan Tomasz W. tez caly czas nazywa Cie doktorem
A o komarach to musimy to uznac za maly chwyt reklamowy i podkrelać jak ważna rolę pełni? nietoperze - choni? nas przed krwiożerczymi bestiami
Poniżej artykul o leniwym bocianie w okolicach Działdowa. Zainteresowanym zdradze, ze bociek jednak nie trafił do Azylu ... dostalismy wskazówki od góry, aby wypucić ptaka. Gazecie jednak musielimy ciemnić, dla dobra sprawy. Po kilku godzinach odleciał. Miejmy nadzieję, że dotrze do Afryki.
hehehhehe Mender jaki z Ciebie fachowca w ''tych'' sprawach.......
''stwierdzenie bowien płci bociana jest wręcz niemożliwe.-Można to zrobić wył?cznie podczas kopulacji, Wtedo ,,on'' jest na górze.''
heheh pełen profesjonalizm.......
hehehhehe Mender jaki z Ciebie fachowca w ''tych'' sprawach.......
''stwierdzenie bowien płci bociana jest wręcz niemożliwe.-Można to zrobić wył?cznie podczas kopulacji, Wtedo ,,on'' jest na górze.''
heheh pełen profesjonalizm.......
Nie jestem fachowcem. Rozmowa była luĽna, a redaktor wyniósł z niej tylko te fragmenty które mu sie podobały. Niestety nie praktykuj? w moim miecie autoryzacji. Ale i tak jak na te gazetę to jestem zadowolony.
i masz powód. Bardzo fajny artykulik. mi się podoba. no i jest co najważniejsze wymienione Działdowskie Koło TP''Bocian''. Bardzo dobrze ze ludzie z gazety dowiedz? się ze co takiego istnieje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum