No to jesteśmy po kolejnej, piątej już, ekspedycji ratunkowej dla rezerwatu Oświn. Co się działo napiszę może kiedyś (a może i jakaś fotka się znajdzie), choć słowami się wyrazić tego nie da. Był to "najśmiechowszy" i najweselszy obóz ze wszystkich przyrodniczych obozów na jakich dane mi było być - przebił wszytkie i wszystko! Na miejscu stawiła się grupa ludzi, którzy stworzyli naprawdę wybuchową, ognistą mieszankę, co zaowocowało....(no nieważne czym ) A ja chyba musze teraz pójść na aerobik żeby rozciągnąć skręcone ze śmiechu mięśnie brzucha (i nie tylko brzucha). Kto nie był (Małopolanie!) niech szczerze żałuje i za rok kosę szykuje
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Ostatnio zmieniony przez green power 2007-09-09, 22:01, w całości zmieniany 1 raz
wszytko w swoim czasie... a donosić to ja nie będę
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
dziś na TV Polonia o godzinie 14.10 program "Dzika Polska Szaleńcy natury Oświn"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum