Zapraszam na stronę projektu "Zachowanie walorów przyrodniczych terenów otwartych Podlaskiego Przełomu Bugu".
Mam nadzieje, że nie zawiedziecie i w tym roku i liczna rzesza użytkowników Forum weĽmie udział w kolejnym obozie nadbuzańskim. Bedzie kolejna okazja do poznania sie Obóz rozpoczynamy 22 sierpnia. Jezeli planujecie przyjazd to prosze o zdeklarowanie (nawet wstepne) w tym poscie.
A jakby się udało - jest mięsny w pobliżu czy z towarzyszem mam bana na obóz?
a co , ten "tawarisz" jeszcze będzie taki niekumaty że sam sobie niczego nie upoluje
a spożywczak jest we wsi, ok 1km od obozu. samochodem dwie minutki.
Oj Dominik wiesz, ze chetnie przyjadę, tylko nie potrafię teraz powiedzieć, czy ten termin będzie mi pasował (wg. wstępnych planów niebardzo ).
A nie mogłaby to być I poł. sierpnia?
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
chyba ze skoczymy do gaspodarza i "pakupim" kilka worków ziemniaków i wtedy możemy na samych plackach ziemniaczanych i frytkach ze dwa miesi?ce siedzieć
chyba ze skoczymy do gaspodarza i "pakupim" kilka worków ziemniaków i wtedy możemy na samych plackach ziemniaczanych i frytkach ze dwa miesi?ce siedzieć
Raczej bymy wtedy nie siedzieli, tylko wędrowali w poszukiwaniu czego do wycięcia (no, chyba żeby kto co zasadził), tak moglibymy cał? Dolinę Bugu wyci?ć
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum