Ale po co nam tak właciwie siatka? Wystarczy wzi?ć długi sznurek. Przytniecie panowie dwie sosenki na przyzwoitej wysokoci, obetniecie boczne gałęzie, przewi?żemy sznurek i grać się da
To kto bierze piłkę?
[ Dodano: 14 Sie 2005 11:20 pm ]
PS Judy Ty tu nie rób nadziei że się pojawisz pisz?c posta w którym jest tylko o głogach
Ja tam jednak jestem przy piłce nożnej nadal. W siatkówkę tez mógłbym pograć, ale tak bez sznurek.... nie.. No chyba że zrzucimy się na siatkę, tylko 90 zł , co Wy na to?
Sprawa siatki wygl?da następuj?co. Proponuję zrzucić się na siatkę BOCIANOWˇ. Taka siatka mogłaby być wykorzystywana podczas obozów bocianowych do poprawy kondycji załogantów. Czy kto popiera ten pomysł? 90 zł na kilka, kilkanacie osób to niedużo!
ja akurat nad Bug nie jade, ale pomysł siatki bocianowej popieram w całej rozci?głoci
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Uwaga, brak przeprawy promem przez Bug w Niemirowie i Mielniku.
W rodę byłem w Sutnie na wysokoci Borsuków i widziałem ok. 20 wron, samicę nurogęsi , derkacza i kilka czapli siwych.
A ja mam pytanie: kto lubi pograc sobie w piłkę nożn??
Mender, chyba bymy się dogadali,
Szkoda tylko że nie mogę jechać - no chyba że wpadłbym na "łikend" ale nie wiem czy to pasuje...
Ale może nad Owinem też będzie opcja gry w piłkę.. Nie ważne jak?...
[ Dodano: 20 Sie 2005 10:04 pm ]
Dominik, a czy można ewentualnie wpać w sobotę- niedzielę???,
_________________ Najpiękniejsze są górskie roślinki... jak te Doronicum clusii..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum