Informujê i¿ Zarz?d TP Bocian pozytywnie zaakceptowa³ utworzenie Ma³opolskiego Ko³a.
Wszystkich zainteresowanych wst?pieniem do Ko³a w Ma³ejpolsce proszê o kontakt ze mn?.
Pawe³ Wieczorek
email:pw5@o2.pl
gg: 494913
jak bêdziesz tam za bardzo "kozaczy³" to ja tam wpadnê i Ci rubê dokrêce i oleju do g³ówki nalejê........wiêc Siê pilnuj.i miej oczy dooko³a g³owy, bo nie wiesz z którego kierunku mo¿e Corvus nadlecieæ.............
Marku gratulacje, bardzo ciesze sie ze zosta³es opiekunem Ko³a, w koncu nietoperze na Jurze tez potrzebuja fachowców ...
Cytat:
gartulujê Pawe³ku.
Corvus hehe...dziêkujê - niedlugo w maju sie zobaczymy jade na tydzien do Siedlec!!!!
Cytat:
mów za siebie
Alcedo da³ znak zycia...pomimo ze Krosno daleko...czekamy na kolegê!!!
Cytat:
Czy robimy majow? integracjê Jak narazie nic nie wiem Muszê dopytaæ siê dok³adnie Forestmana Ciekawe co zaplanowa³
¯wirku...co do integracji to proponuje wyjazd nad Bug...a tymczasem Stary do roboty trzeba siê wzi?æ ostro...projekty czekaj? kolego od ptaszków...
Jeli jaka integracja proponujê odkrzaczanie dolin jurajskich coby ods³oniæ murawy kserotermiczne...a wieczorem...wino, kobiety (ja niestety odpadam poniewaz pani wieczorek - tez bociania córa) i spiew...
Cytat:
Ja rowniez przylaczam sie do gratulacji!, zycze udanych i ciekawych projektów oraz wielu aktywnych czlonków.
Dominik serdecznie dziêkujê...(co do cz³onków to jest ich bardzo du¿o potencjalnych...staramy sie pozyskiwac ludzi kompetentnych)...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Mo¿esz za³±czaæ pliki na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum