Wysłany: 2006-04-12, 17:14 cenzura na forum zarządu TP Bocian
normalnie szok... czegoś takiego to się nawet po obecnym zarządzie nie spodziewałem... napisałem posta z prośbą o wyjaśnienie kilku kwestii i ostrzeżeniem dla inych coby nie poszli w moje ślady i proszę.. zostałem ZBANOWANY czyli gdzie bym u nich nie kliknął na forum wyskakuje mi komunikat:
admin na forum zarządu TP Bocian napisał/a:
Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację.
a za co zostałem zbanowany? ano za prawdę i domaganie się wyjaśnień... (można to przeczytać TUTAJ). Cenzurowanie w przypadku nie złamania regulaminu i nie naruszeniu ogólnie przyjętych zasad uważam za skandal i obrażanie użytkowników tego forum... niestety coraz bardziej zarząd udowadnia, że to forum jest i będzie cenzurowane za wszystko co niezgodne z poglądami wielce nam panujących! oby te 4 lata do następnego walnego zgromadzenia członków minęły jak najszybciej
przestań mopek bo to robi się nudne...
co kogo obchodzą w końcu Twoje zatargi z TPB. Było, dogadujcie się sami między sobą bo resztę (jak i mnie) to już po prostu denerwuje. Nie wnikam już kto miał racje a kto nie, bo to bezsensowne. Ani Tobie potrzebne tamto forum ani Ty im.
_________________ Najpiękniejsze są górskie roślinki... jak te Doronicum clusii..
Ech. To jest wojna między Tobą a Zarządem więc toczcie ją miedzy sobą. Nawet na drodze sądowej ale nie wciągajcie w to ludzi z jedengo czy drugiego forum. To naprawdę niczemu nie służy... Tyle tylko pod rozwagę, bo już więcej na ten temat mi się nie chce..
_________________ Najpiękniejsze są górskie roślinki... jak te Doronicum clusii..
maciek, ja piszę ku przestrodze. Czy chcesz aby inni podzielili mój los? dlaczego mam ukrywać coś co może spotkać również Ciebie? Pisałem u nich na forum bo to sprawa projektu prowadzonego przez TP Bocian! ja sprawy stawiam jasno a banowanie kogoś za napisanie kilku słów prawdy dot. działania zarządu TP Bocian... oceń sam tak działa pewna rozglosnia radiowa....
no właśnie. Jak komuś się ona nie podoba to może jej nie słuchać (jak ja) przez co wcale nie uważam że powinno się ją zlikiwdować. Nikt nikomu nie nakazuje, żeby ich słuchać. Wolna wola.
mopek napisał/a:
Czy chcesz aby inni podzielili mój los? dlaczego mam ukrywać coś co może spotkać również Ciebie?
No widzisz. Ja wstępując do TPB od samego początku zdawałem sobie sprawę, że z mojej strony to czysty wolntariat. Niczego nie oczekuję i jest mi z tym dobrze.
Skoro miałeś inne wyobrażenia czy umowy (w sensie formalnym) to możesz przecież dochodzić swoich praw. A jeżeli nie... To po co się wzajemnie obrzucać błotem.
no właśnie. Jak komuś się ona nie podoba to może jej nie słuchać (jak ja) przez co wcale nie uważam że powinno się ją zlikiwdować
a jeśli ta rozglosnia zbiera od ludzi pieniadze na pewien cel a pozniej traci wszystko na gieldzie lamiac prawo?
maciek napisał/a:
No widzisz. Ja wstępując do TPB od samego początku zdawałem sobie sprawę, że z mojej strony to czysty wolntariat. Niczego nie oczekuję i jest mi z tym dobrze.
mi tez bylo jak mialem prace ale jesli po ustnych zapewnieniach o pensjach zrezygnowalem z pracy? jestes na to gotow? zrezygnuj z pracy i poswiec swoj czas w calosci na TPB po czym zostan persona non grata moze zrozumiesz o czym pisze
mam jeszcze pytanie - czytales w ogole ten text? bo mam wrazenie ze nie...
Nie mogę się powstrzymać przed pytaniem mopku (babska ciekaweść) - ale te około 15 tys wkładu ci chyba oddano? Pociesz się, że nie znam osoby, która by nie przeszła rozczarowania z "ustną umową".
Każdy to chyba musi przerobić. Niektórzy nawet kilka razy...Choć rozumiem, że przyjaciół traktuje się inaczej... Wyłania się obraz totalnie zaangażowanej, zbyt ufnej osoby, która będąc "komputerowcem" przeznacza duże oszczędności na ochronę zwierząt, a nie kupuje sobie nawet porządnego komputera.
Nie znam mopka osobiście więc chyba jestem obiektywna. Tylko czy musicie tak cyklicznie przed świętami?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum