Kochani !
Postanowilimy wykonać bluzy polarowe z logo Towarzystwa. Będ? one koloru zielonego z logiem wyhaftowanym na bluzie w róznych rozmiarach. Ponieważ nie dysponujemy funduszami by je zakupić , prosimy by chętni zgłaszali się i robili wpłaty gotówkowe za które będziemy kupować gotowe bluzy. Cena jednej sztuki ustalona przez wykonawcę wynosi 40 zł. Aby móc powiedzieć ile bluz potrzebujemy musimy zebrać fundusze w ci?gu najbliższych 2 tygodni. Chętni proszeni sa o zgłaszanie się do Moniki Stefaniak monika@bocian.org.pl tel biura (25) 6327778. Monika będzie na jutrzejszym spotkaniu oddizału w Warszawie i tam będzie mozna dokonywać wpłat.
jakiby nie był to będzie mi służył do "zadań specjalnych" Do kocioła w nim nie będę chodził (w sensie, że nie na Sume, bo jeli chodzi o strych kocioła to jak najbardziej ) a miałbym opory moralne co do przedzierania się przez pajęczyny etc w oryginalnym polarze za 250 PLN
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
No chłopaki... czy naprawdę mylelicie, że nasze przepiękne polary w b.atrakcyjnej cenie do dzi leżakowałyby w biurze co prawda jedna biedna sztuka przez 2 m-ce nie mogła znaleĽć prawowitego właciciela , ale już znalazła . Mylę, że nadszedł czas by pomyleć o wznowieniu produkcji... hymm
faktycznie pora chyba pomyslec o nowym zamowieniu - moja corka przesladuje mnie o taki polar z Bocianem od kiedy sprawilem go sobie. Sugeruje inny kolor - ten jest ladny, ale po co sie powtarzac. Zglaszam zainteresowanie sztuk 1.
A ja bym zaproponowal po pierwsze male (dzieciece...) a po drugie - z duzo lepszego polaru, np. moga byc do wyboru z tanimi i cienszymi... Takie zimowe znaczy sie!
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
1 ... pokażcie rękawy i ci?gacze tego polara
2 ... zarzuccie fotke całego leż?cego na stole polara
3 ... jest jasny polar ? jasny popielaty .. jasno szary , srebrny ?
4 ... cena ? dostawa ?
5 ...
Krotom napisał/a:
P.S. Założe się że w "bocianim angażu" Corvus ma wpisany też etat modela
Corvus napisał/a:
raczej nie, mamy osoby bardziej fotogeniczne odemnie.........
1 ... pokażcie rękawy i ci?gacze tego polara
2 ... zarzuccie fotke całego leż?cego na stole polara
.nie za wielkie wymagania, polar jak polar ci?gacze wszyte na stałe, na dole nie ma.
Cytat:
3 ... jest jasny polar ? jasny popielaty .. jasno szary , srebrny ?
...no i jeszcze różowy i purpurowy
robione były w jednym kolorze, bo to mniej komplikuje sprawę, kupujesz jeden materiał i po kłopocie. wiadomo ze teraz mog? być inne, to kwestia dogadania.
cena to było jakie ok40zł z dostaw? trochę więcej.
Cytat:
Corvus napisał/a:
raczej nie, mamy osoby bardziej fotogeniczne odemnie.........
jakie aluzje do zagadek ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum