ee to ja mam inn? propozycję Ponieważ cierpię na notoryczny brak wolnego czasu w biurze (a tu stały internet), to może Forest ( albo kto inny „czasowy”) skombinuje fajnego polarka dla wszystkich , a ja - choćby jutro - zamówię naszyweczki. Mogłoby to wygl?dać tak, że każdy zainteresowany zamówi sobie do domku przez inerenet piekn? bluzę (na swoje gabaryty odpowiedni?) a ja porozsyłam naszywki bociana do naszycia i będzie fajnie.
a ile kosztuje wydzierganie logo na polarze (wolałbym logo wyszywane niż naszywane - profesjonalniej się prezentuje).
Tak czy siak, For czekamy na konkretne propozycje
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
oko tylko powiedzcie jakie chcecie polary - taniocha czy porzadne z polarteca maldenowskiego!
a dzierganie sie zapytam! bede wiedzial ile w poniedzialek.
ja juz mam zielonego (khaki) z polarteca z logiem bociana malopolskiego!
Forestman... nie rozpraszaj się w załatwianiu sprawy polarów... Kejb to znany forumowy m?ciwoda, do tego co pisze trzeba podchodzić z dystansem
[ Dodano: 30-09-05, 15:34 ]
w realu maj? a'la polary w promocji... można je nabyć drog? kupna już za 19,95 PLN... kolor prawie identyczny z "oryginalnym" bocianowym. Teraz przydałaby się jeszcze tylko naszywka
powyższe nie oznacza wcale, że się wycofuję zakupu polaru od Was
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
For... przedni pomysł koszulki z nickiem byłyby super
a co do mojej przynależnoci do Koła to nieformalnie jestem brodnick? fili? Działdowskiego Koła TP Bocian
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum