Bluza jest wietna, miło mi za każdym razem gdy mogę w ni? wskoczyć (choć z drugiej strony ze względów oszczędnociowych zbytnio jej nie eksploatuję). Jednakże dobrze by było w kolejnej serii zmienić kształt kieszeni; z takich jakie s? teraz łatwo rzeczy wypadaj? .
wyjdzie na to że jestem upierdliwy ale spytam raz jeszcze ... jakie s? realne szanse aby nabyć u Was takiego wypasionego polara z niemniej wypasionym logiem TP Bocian
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
No włanie, ja też jestem jak najbardziej za naszywkami! Zdaje się że koszt jednej to około 15zł a więc nie jakie wielkie pieni?dze. Skoro nie możemy się doczekać polarów...
Naszywki s? extra i osobicie optowałbym raczej ich wykonaniem. W końcu takie bocianie kółko każdy może sobie naszyć gdzie mu tam trzeba, na polarze dowolnego koloru, bluzie, koszulce, stroju k?pielowym czy gdzie tam jeszcze. Nie wiem ile ich tam jeszcze Monika kamufluje ale może zdało by się trochę rzucić na rynek (w cenie promocyjnej oczywicie )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum