Brawo, Kessy.
Chyba w koncu zamówię jedn? albo dwie.
Monika, mozesz podać szczegóły dot. tych bluz, bo po wypowiedziach Alcedo sie zamotałem i nie wiem co wiem
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
o jakich bluzach wy wci?ż mówicie....?
Choć właciwie wzór do nadruku mamy juz gotowy. Trzeba ustalić cenę, zakupić bluzy nadrukować i wsio!! Pomylę o tym jutro , ok?
Choć właciwie wzór do nadruku mamy juz gotowy. Trzeba ustalić cenę, zakupić bluzy nadrukować i wsio!! Pomylę o tym jutro , ok?
Nie wiem jak technicznie było wykonane logo na porzednim ale sugorowałmym raczej wszywkę niż nadruk. Na polarze taki nadruczek to może byc bardzo nietrwały...
no to co będzie z tymi bluzami???? czy s? już gotowe? bo jakby co to również się łapie na zakup takiej bluzy!! Wygl?da naprawdę imponuj?co! Moniczko!co dzieje się z tymi bluzami????
To szkoda! A miałem tak? nadzieję, że kupię sobie na zimę ciepł? i do tego oryginaln? bluzę! Corvus! Nie wiesz przypadkiem kiedy "PROJEKT" zostanie wznowiony? Daj mi znać jak będziesz znał jakie szczegóły!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum