1 ... pokażcie rękawy i ci?gacze tego polara
2 ... zarzuccie fotke całego leż?cego na stole polara
.nie za wielkie wymagania, polar jak polar ci?gacze wszyte na stałe, na dole nie ma.
No pytam o ci?gacze tego polara bo podobaj? mi sie polary o kroju takim jaki ja mam.. niestety nie mam cx-65 wiec nie pokaze... ale przy koncu rękawów jest 4~5 cm szerokoci takiego czego podobnego do ci?gacza w którym jest gumka i spinka
Corvus napisał/a:
Alcedo napisał/a:
3 ... jest jasny polar ? jasny popielaty .. jasno szary , srebrny ?
...no i jeszcze różowy i purpurowy
no jasno popielaty polarek mi sie podoba
Corvus napisał/a:
robione były w jednym kolorze, bo to mniej komplikuje sprawę, kupujesz jeden materiał i po kłopocie. wiadomo ze teraz mog? być inne, to kwestia dogadania.
cena to było jakie ok40zł z dostaw? trochę więcej.
A ile by kosztował polar taki jakiego opis jest wyżej + napis Alcedo na prawej piersi i jak? głowe Al'a ? (oj chyba za duzo wymagam... ale przynajmniej nikt więcej by takiego nie miał w Polsce ) Ale bardzo bym takiego chciał ... najwyzej fotke mojego ulubionego polara musze skombinować i pokaże Wam
Corvus napisał/a:
raczej nie, mamy osoby bardziej fotogeniczne odemnie.........
Alcedo napisał/a:
jakie aluzje do zagadek ?
Corvus napisał/a:
.......a Ty Al by był dobry na modela
zdaje sobie z tego sprawe ... chyba lubicie robic zagadki zwi?zane z moj? postaci?
No pytam o ci?gacze tego polara bo podobaj? mi sie polary o kroju takim jaki ja mam.. niestety nie mam cx-65 wiec nie pokaze... ale przy koncu rękawów jest 4~5 cm szerokoci takiego czego podobnego do ci?gacza w którym jest gumka i spinka
tam w rękawie jest na końcu wszyta gumka ok 2cm.
Cytat:
A ile by kosztował polar taki jakiego opis jest wyżej + napis Alcedo na prawej piersi i jak? głowe Al'a ?
Cytat:
oj chyba za duzo wymagam...
.....oj chyba tak....
Cytat:
chyba lubicie robic zagadki zwi?zane z moj? postaci?
no pewnie, wrzuć więcej zdjęć, zeby było co obrabiać do zagadek
A ze mnie znowu by się miali na uczelni...
Ale i tak wezmę
no nie żartuj..............
ja jak swoja noszę to wszyscy ''laicy'' s? bardzo zaciekawienie, pytaj? ''co to'', ''gdzie to''....okazuj? ogólne zainteresowanie i słuchaj? jak im opowiadam o ''Bocianie''
tam w rękawie jest na końcu wszyta gumka ok 2cm.
acha...
Corvus napisał/a:
Alcedo napisał/a:
A ile by kosztował polar taki jakiego opis jest wyżej + napis Alcedo na prawej piersi i jak? głowe Al'a ?
no i z czego miejesz ... poważnie pytam
Corvus napisał/a:
Alcedo napisał/a:
oj chyba za duzo wymagam...
.....oj chyba tak....
e tam
Corvus napisał/a:
Alcedo napisał/a:
chyba lubicie robic zagadki zwi?zane z moj? postaci?
no pewnie, wrzuć więcej zdjęć, zeby było co obrabiać do zagadek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum