Dla tych, co jak ja do niedawna byli zieloni w temacie "gdzie to jest" - zał?czam planik SGGW na Ursynowie. Sesja jest w budynku 23, aula 2 (budynek po prawej stronie planu przy ul. Ciszewskiego). Stacja metro "Ursynów"
Dla tych, co jak ja do niedawna byli zieloni w temacie "gdzie to jest" - zał?czam planik SGGW na Ursynowie. Sesja jest w budynku 23, aula 2 (budynek po prawej stronie planu przy ul. Ciszewskiego). Stacja metro "Ursynów"
Lepiej wysi?ć na stacji stokłosy i podjechać 193 3 przystanki w kierunku Metro Wilanowska i wysi?ć na przystanku Ciszewskiego SGGW lub odwrotnie wysi?ć na metrze Służew i 193 pojechać w kierunku Ursynów Pn. i wyskoczyć na tym samym przystanku.
Ci co tak jak Kessy jad? od? z zachodu niech wskocz? na zachodnim w 136, które zawiezie w godzinkę na miejsce a tych ze wschodniej ciany przytransportuje 166 startuj?ce ze wschodniego.
[ Dodano: 2005-03-19, 20:26 ]
No nikt się nie chwali. Ja czuję mały niedosyt nawet nie wiem z jakiego powodu może z powodu małej frekwencji Czekam na zdjęcia
_________________ Tatko od 12 sierpnia, mąż od 7 czerwca
Konstruktywny krytyk
Na granicy regionów LUB, MAZ, PDL.
No jako tak wyszło Nawi?zywanie nowych znajomoci nie przychodzi mi tak łatwo jak np. Kessy Po wykładach pojechałem kupić kurtkę, a zreszt? mylałem że wyjcie na Przyzbę nie wypali O wycieczce przeczytałem o 1 w nocy i nie udało mi się zmobilizować sił by wstać rano. Może innym razem
_________________ Tatko od 12 sierpnia, mąż od 7 czerwca
Konstruktywny krytyk
Na granicy regionów LUB, MAZ, PDL.
Dziekuje wszystkim "Bocianom" za miłe przywitanie i pobyt na Podlasiu.
Szczególnie pozdrawiam Zarz?d TP Bocian i innych miłych kolegów zwłaszcza wesołego Corwusa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum