A ja mylałem że w temacie - panowie, Ľle działacie wszystko sobie powiedzielimy. Widzę jednak że idea jest ci?gle żywa- trzeba przeprowadzić MTOF- reaktywacja koniecznie ! - Zapraszamy na Sesję drogi MTO-fie.
_________________ (...) Bocian zwany "Wojtusiem" lotnicz? poczt? zajmował tu się"
Było fajnie, szczegónie zaciekawiły mnie wyniki i sama idea modelowania zmian w przyrodzie LARCH, wygłoszony przez J. Romanowskiego. Zainteresowanym polecam bo na sesji warszawskiej też będzie o tym mowa. Jeli założenia modelowania sa słuszne, to może to byc bardzo obiecujacy model w przewidywaniu kierunków zmian w populacjach konkretnych gatunków...
a ilu forumowiczów mniej więcej będzie
bo gdybym (powtarzam "gdybym" ) się zjawił to przywiózłbym segregatory z wizerunkiem boćków na gnieĽdzie... a nie wiem czy mi dla wszystkich wystarczy
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
a ilu forumowiczów mniej więcej będzie
bo gdybym (powtarzam "gdybym" ) się zjawił to przywiózłbym segregatory z wizerunkiem boćków na gnieĽdzie... a nie wiem czy mi dla wszystkich wystarczy
dobry moderator nie tylko wiesza sie razem ze swoim forum, ale potrafi sklonowac co trzeba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum