No tak, zeby zalozyc Koło musza zebrac sie co najmniej 3 osoby nalezace do Bociana. Ale glownie chodzilo mi o to, ze dzialac w ramach Kola moga rowniez osoby ktore nie sa czlonkami TP Bocian. Najwazniejsze jest zeby skupic grupke ludzi aktywnych, takich na ktorych mozna liczyc. To czy to jest czlonek Bociana czy tez nie, jest na drugim miejscu. Zreszta dzialajac w Kole jest to tylko kwestia czasu
Marfu Nic prostszego co prawda jeszcze nie należę do BOCIANA, ale to wcale o niczym nie wiadczy: w każdej chwili mogę się zapisać Nawet teraz Ale szczerze to jestem jak najbardziej za utworzeniem oddziału Towarzystwa w Krakowie Porzebne by były tylko odpowiednie instrukcje z "góry" Oczywicie Al zapewne z przyjemnoci? by sie podj?ł razem ze mn? zadania utworzenia filii No nie Al
No tak, zeby zalozyc Koło musza zebrac sie co najmniej 3 osoby
a z Krakowa s? jeszcze przyrodnik, forestman, emzar, piotrrski ... luzik... zbierzemy conajmniej 3 osoby
Zwirek napisał/a:
Ale szczerze to jestem jak najbardziej za utworzeniem oddziału Towarzystwa w Krakowie.Porzebne by były tylko odpowiednie instrukcje z "góry". Oczywicie Al zapewne z przyjemnoci? by sie podj?ł razem ze mn? zadania utworzenia filii No nie Al .
.
Oczywicie .
Jasne, że tak... jakie nowe dowiadczenia by sie przydały ... a i Emzar może by pomógł.. Forestman też .. zobaczy sie
Ja jak najbardziej widziałbym koło gdzie w Polsce południowej i (może to z racji przede wszystkim moich zainteresowań) najchętniej widziałbym to koło jako koło górskie... Zajmuj?ce się tym co w południowej Polsce najwspanialsze a więc górami...
Mogłoby analizować sytuację przyrodnicz? w górach, od czasu do czasu organizować Forumowe zjazdy gdzie "na szlaku"... mogłaby to być bardzo ciekawa inicjatywa.
_________________ FACTA NON PRAESUMUNTUR, SED PROBANTUR
Faktów się nie domniemywa, lecz je udowadnia
no włanie nie wiem czemu jeszcze nie istnieje koło l?skie patrz?c na statystyki odwiedzalnoci witryny województwami to l?skie jest na drugim miejscu (zaraz po mazowieckim)
Mogłoby analizować sytuację przyrodnicz? w górach, od czasu do czasu organizować Forumowe zjazdy gdzie "na szlaku"...
O to, to Anem, jestem za... To kiedy jedziemy???
Wiesz Maciek ja już czekam jak tylko trochę nieg się stopi (Bo nie lubię w niegu po pas chodzić) żeby się w górki wreszcie wybrać... już nie mogę wysiedzieć w domu. W tym roku planuję (poza krótkimi wyjazdami) co kilkudniowego w Gorcach i w pamie Babiej...
_________________ FACTA NON PRAESUMUNTUR, SED PROBANTUR
Faktów się nie domniemywa, lecz je udowadnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum