Wysłany: 2005-01-15, 21:54 Szukam: DRZEWA I KRZEWY IGLASTE TOM I II Włodzimierz Seneta
Kupię ksi?żkę: DRZEWA I KRZEWY IGLASTE TOM I II Włodzimierz Seneta. Jeżeli masz te ksi?żki i chcesz je sprzedać napisz do mnie na adres: przyrodnik@przyrodnik.com lub zostaw wiadomoć z namiarami na forum.
Interesuj? mnie też ksi?żki "Drzewa i krzewy liciaste" Włodzimierz Seneta (3 tomy)
Jeżeli nie masz ksi?żki na sprzedaż a znasz jakie strony z tymi ksi?żkami, to napisz mi (na allegro nie ma). Jeżeli masz na sprzedaż inne ksi?żki o tej tematyce to też napisz (z cen?).
Moje gg:786983
_________________ Mirek
BIOLOG.PL - największy i najstarszy przyrodniczy portal informacyjny
Kupiłem już Drzewa i krzewy iglaste Senety Kto odpisał z forum dyskusyjnego, ale nie wiem czy z tego bo ogłoszenie było też na moim forum i na forum "lasypolskie.pl". Ale to sprawdzam.
Chętnie kupię 3 tomowe wydanie ksi?żki "Drzewa i krzewy liciaste" Włodzimierza Senety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum