[hide]dałeś ancymonie plame na całej linii, czarna troche tę plamę zamazała ale i tak jesteście grubo pod kreską
Czarna, kiedy na niż przybędziesz... musze z Tobą przejść tę samą trasę z Forkiem aby zweryfikować czy więcej bajek mi nie naoopowiadał (a ja niczego nieświadom łykałem tę jego "wiedzę" niczym stara babcia czopki [/hid*]
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
[hide]Mam taką propozycję, żeby tę zagadkę po zamknięciu przerzucić razem z częścią postów, do działu rośliny do oznaczenia, bo jest ciekawa i edukacyjna.[/hid*]
... musze z Tobą przejść tę samą trasę z Forkiem...
Myslisz Krotek, ze dam Ci sie zaciagnac w krzaki i jak Forowi ptaka pod zadek wlozysz?!
pulsatilla1214 napisał/a:
...czy nazwa marek, bo koszmary nocne lub też u-marłym stac sie mozna po spozyciu ?...
I tradycyjnie nie moglo zabraknac etymologii Pulsatka.
Ja obstawiam, ze to od zdechlej krowy jakiegos Marka, bo ziele trujace, a bagienniki nie maja gorskich hal, to gnaja wolki na baziny. [/hid*]
Myslisz Krotek, ze dam Ci sie zaciagnac w krzaki i jak Forowi ptaka pod zadek wlozysz?! [...]
o przepraszam, on se ptaka sam złapał i między kolana włożył, ja w tym czasie byłem po drugiej stronie jeziora, przedzierając się doń przez chaszcze z kłoci wiechowatej
A Ty się już tak nie źlij za to że cały splendor i chwałę musisz wespół dzielić z Cephalotusem [/hid*]
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
I tradycyjnie nie moglo zabraknac etymologii Pulsatka.
to bardzo istotna kwestia, a nie jakieś tam wydumanie trzeba wiedzieć, co na teściową skuteczne, nieprawdaż ? np., że snem morzy, samo życie, lalalalala
cinclus:
Cytat:
Valeriana officinalis (kozłek lekarski)
uff, samotny nie będę, więc Kejbii:
Cytat:
czynię (...) bardzo mundrom notatkie markowo-potocznikowo-szalejową
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum