Stokrotki kwitna niemal na okręgło jesłi tylko temperatura jest powiżej zera i nie ma niegu.
Z wawrzynkiem też racja mój ogródkowy tez rozwinał juz pierwsze kwiaty. Przebiniegi jeszcze nie zakwitły, ale juz je widać.
Te zółte kwiatki Kessy to moga byc pdbiały, ale to cit za wczesnie nawet jak dla nich.
A mam taki ciepły k?cik w ogródku gdzie juz kwitna fiołki.
To zdjęcie zostało zrobione dzisiaj w Puszczy Kampinoskiej na skraju rez. Żurawiowe. Leszczyna już praktycznie przekwitła, ale tego się nie spodziewałem. Podejrzewam, że listki s? jeszcze z pocz?tów stycznia i mimo 10 stopniowego mrozu w międzyczasie, większoć nie przemarzła. Chętni mog? się pobawić w okrelenie gatunku tego ''wczeniaka".
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum