Czy kto z Was interesuje sie fitosocjologia? Czy sa w ogóle na forum osoby, które co wiedz? na ten temat?
Jesli nie to mam pomysł na umieszczanie zagadek (zdjęć róznych zbiorowisk lenych i nielenych) do odgadnięcia nazwy zespołu (polskiej b?dĽ łacińskiej, ważne żeby poprawnie brzmi?cej. Co Wy na to?
Jesli nie to mam pomysł na umieszczanie zagadek (zdjęć róznych zbiorowisk lenych i nielenych) do odgadnięcia nazwy zespołu (polskiej b?dĽ łacińskiej, ważne żeby poprawnie brzmi?cej. Co Wy na to?
Czarno to widzę, ale gdyby Ci się chciało, to można zrobić w?tek edukacyjny, np. Przedstawienie najczęstszych zespołów (także ze zdjęciami).
Z chęci? zagl?dałbym do takiego w?tku.
Dobry pomysł, tylko optowałabym za form? bardziej edukacyjn?, mniej zagadkow?. Znajomoć zbiorowisk rolinnych, to co przez co udało mi się przebrn?ć na studiach w ogóle się tego nie ucz?c (do tej pory nie wiem, jakim cudem ). Czas byłby najwyższy nadrobić zaległoci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum