FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Relacja ze spotkania herpetologów
Autor Wiadomość
cama 

Wysłany: 2004-03-31, 21:37   Relacja ze spotkania herpetologów

Zgodnie z obietnica jeszcze dzisiaj zamieszczam skrocona wersje relacji ze spotkania herpetologow 8)
poniewaz jestem jeszcze "pod wrazeniem" postaram sie nie uzywac skomplikowanych wyrazow, a w dzisiejszym spotkaniu zostalo ich uzytych mnostwo. :P (ogolnie dotyczylo mixowania sie zielonych zabek) :roll:

poza tym wiekszosc zainteresowanych dazy do tego aby przylaczyc sie do bociana wiec moze niedlugo spotkania odbywac sie beda w poszerzonym gronie

ja mimo ze nie jestem osobiscie zafascynowana plazio-gadzim tematem to spotkania goraco polecam ......... :]

hmmmm... :/ jutro postaram sie o poszerzona relacje

[ Dodano: 2004-04-01, 22:33 ]
"wrazenie" juz troche opadlo wiec latwiej pozbierac mysli...

spotkania herpetologow odbywaja sie juz od kilku miesiecy (w Instytucie na Wilczej) w ostatnia srode kazdego miesiaca.
na poczatku jest wyklad - kazdy kto ma cos ciekawego do powiedzenia w herpetotemacie moze sie uzewnetrznic, wszelki sprzet do prezentacji jest dostepny, wczoraj tematem byly genetyczne i morfologiczne zawilosci u zab zielonych
pozniej najczesciej omawiane sa rozne sprawy (np. przylaczenie do TP Bocian, bierzace projekty i pomysly)
czesto tez nastepuje ciag dalszy spotkania....... :mrgreen: ale o tym warto sie przekonac osobiscie 8)

Odpowiedz do tematu