Wysłany: 2004-03-31, 21:37 Relacja ze spotkania herpetologów
Zgodnie z obietnica jeszcze dzisiaj zamieszczam skrocona wersje relacji ze spotkania herpetologow 8)
poniewaz jestem jeszcze "pod wrazeniem" postaram sie nie uzywac skomplikowanych wyrazow, a w dzisiejszym spotkaniu zostalo ich uzytych mnostwo. (ogolnie dotyczylo mixowania sie zielonych zabek)
poza tym wiekszosc zainteresowanych dazy do tego aby przylaczyc sie do bociana wiec moze niedlugo spotkania odbywac sie beda w poszerzonym gronie
ja mimo ze nie jestem osobiscie zafascynowana plazio-gadzim tematem to spotkania goraco polecam .........
spotkania herpetologow odbywaja sie juz od kilku miesiecy (w Instytucie na Wilczej) w ostatnia srode kazdego miesiaca.
na poczatku jest wyklad - kazdy kto ma cos ciekawego do powiedzenia w herpetotemacie moze sie uzewnetrznic, wszelki sprzet do prezentacji jest dostepny, wczoraj tematem byly genetyczne i morfologiczne zawilosci u zab zielonych
pozniej najczesciej omawiane sa rozne sprawy (np. przylaczenie do TP Bocian, bierzace projekty i pomysly)
czesto tez nastepuje ciag dalszy spotkania....... ale o tym warto sie przekonac osobiscie 8)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum