wentualnie można zamiast bezpośrednio do IOP-u wyniki przesyłać do [...] TP Bocian z terenu Mazowsza.
Joanna napisał/a:
Byłabym za tym żeby jednak bezpośrednio do IOP
zgadzam się w świetle tego, że pewna osoba po przekazaniu zebranego materiału (osobiście za własne pieniądze), potrzebując części danych do publikacji, dowiedziała się, że będzie musiała za to zapłacić... niestety - biznes is biznes
Proszę o informacje odnośnie atlasu rozmieszczenia płazów i gadów, czy wreszcie powstał, jeśli tak prosił bym o namiar gdzie mogę go nabyć. Jeśli nie powstał - gdzie mogę nabyć ostatnią jego edycję..
_________________ "Potęga lasu nie tkwi w drzewach a w nasionach" krev2000@vp.pl
A czy w ogóle jest jakiś zamknięty termin po którym się już nie wysyła zgłoszeń?
(właśnie korzystając z super klucza Joanny zrobiłam sobie ściągawkę z żab i skończy się dumanie co to jest w terenie )
_________________ Proszę nie podawać na forum dokładnej lokalizacji stanowisk Gniewosza Plamistego i Węża Eskulapa, ze względu na ich ochronę !!!
Joanna jest lepiej zorientowana w tym temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum