WITAM MAM DO ODDANIA W DOBRE RĘCE ŻÓŁWIA CZERWONOLICEGO WODNEGO OK 4 LATA 17CM DŁ CHYBA SAMICZKA PILNIE MUSZE WYJECHAĆ WIĘC PROSZĘ WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH O PISANIE NA MÓJ ADRES
IZA.WITCZYK@WARZYMICE.NET LUB O TELEFON 509-802-514 JESTEM ZE SZCZECINA WIEC ODBIÓR TYLKO OSOBISTY ŻÓŁW JEST ZDROWY I ODROBACZONY A DO TEGO BARDZO SŁODKI GRATIS DAJE JEDZONKO (KREWETKI SUSZONE I MROŻONE) Very Happy
Joanna - nie pisz dużymi literami, proszę to wbrew netykiecie - oznacza że krzyczysz
Myślałem o zupie żółwiowej ale jak on jest słodki to poszukam jakiegoś przepisu na deser z żółwia. Żartuję sobie oczywiście ale ilość tych żółwi w ludzkich rękach jest olbrzymia i nikt już nie chce brać tego gatunku do domu. To chyba też nie to forum. Może odiwedź jakieś forum o domowych pupilach ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum