Dziś ostatni raz w roku -piaseczno
Prawdopodobnie mój ostatni tegoroczny gad.
Wreszcie dorosły okaz żmii zygzakowatej. I to jak dorosły! Największa ze wszystkich żmij jaką kiedykolwiek widziałem.
Joanna: Bardzo proszę napisz choć jeden post który coś wnosi, zawiera pytanie bądź informację. Wczoraj też usunęłam Twój post o podobnej treści i bardzo niedbale napisany (5 błędów w 4 wyrazach), ale wygląda że nie dało Ci to nic do myślenia . Prośba ogólna do użytkowników - piszcie coś więcej niż "ładne zdjęcia". Wiadomo że ładne, ale takie posty nic nie wnoszą i będą usuwane
W niedzielę nad Zalewem Zemborzyckim mało co nie rozjechałam średniej wielkości zaskrońca, ale wąż na szczęście uszedł cało i chyba mu się nic nie stało Szczerze mówiąc to myślałam, że juz za późno na gadypo tej serii niskich temperatur jaką ostatnio mieliśmy, ale zaskroniec był zadziwiająco żywotny
Verimilion, wybacz ale muszę uszczuplić twoje fotki. Załączasz zdjęcia przez Forum, a jak pisałam serwer jest już bardzo obciążony. Jeśli już musisz tak robić wystarczy jedno zdjęcie danego okazu. Sorry.... Proponuję http://imageshack.us/
Ostatnio zmieniony przez Joanna 2008-10-13, 17:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum