Na forum jest użytkownik marek.
Niedoć, że interesuje sie gadami i płazami i robi im piekne zdjęcia , to jeszcze mieszka w tym samym miecie co Ty!
Tyle że jest ciut starszy.
1.U góry w prawym rogu masz różne ikonki takie jak FAQ, Szukaj, Użytkownicy itd.
widzisz?
2.To kliknij w ikonke "Nie masz wiadomoci"
3.Jestes teraz w skrzynce swoich prywatnych wiadmoci. Żeby napisać Prywatn? Wiadomoć kliknij w "Nowy temat"
4. I teraz możesz pisać wiadomoć.
Włanie się zastanawiam czy kupić t? płytę CD a to jest zwykła płytka nie trzeba żadnych DVD itp. ?? Można dostać jaki dokładniejszy opis niż jest w sklepiku. ?? Ma kto ta płytke ile jest warta i ile płacilicie za ni? w całoci z kosztami za przesyłkę
nie potrzebne jest żadne DVD, ''odpalasz'' normalnie w zwykłym kompie.
Ja na Twoim miejscu nawet chwili bym się nie zastanawiał.......interesujesz się tym...płytka jest tania jak przysłowiowy barszcz
Jest tam sporo zdjęc, głosy, opisy....................uważam że naprawdę warto j? kupić.
No dzisiaj przyszła poczta i moja płytka PŁAZY Już zd?żyłem zobaczyć. Naprawde warto było j? kupi (za takie małe pieni?dze aż tyle wiadomoci, zdziwiłem się) Dodatko z czego też jestem zadowolony dostałem płytke Przewodnik Natura 2000 - Siedliska i ostoje ptaków gin?cych w Polsce Naprawde wszystkim zainteresowanym też polecam zakup tej płytki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum