Dzień dobry. Należe do koła mikrobiologów i poszukuje informacji na temat mikroorganizmów żyj?cych w i na płazach. Mógłbym prosić o przesłanie jakichkolwiek informacji na ten temat. Pomocne będ? równierz linki do innych stron i spis ewentualnej literatury. Z góry dziękuje za pomoc.
Czekam no odpowiedĽ.
Pozdrawiam!
Tomasz G.
I byłem zaskoczony bo nie umiałem za bardzo odpowiedzieć.
Czy kto mógłby mi co nieco napisać na tentemat lub podać jakie linki.
Będę wdzięczny i nadawca tego maila z pewnoci? też.
Amphibia ... moze poszukaj na www.google.pl ..... www.astalavista.pl ...... www.szukacz.pl - i wpisuj wszystko co Ci sie pomyli z tekstem "mikroorganizmy żyj?ce na i w płazach" pokombinuj ....
Sorry za offa, ale - Al, jest sens używać kilku przegl?darek, szukaj?c czego konkretnego np. frazy złożonej z kilku słów ? Ja zwykle ograniczam się do google.pl i yahoo amerykańskiego .. To takie ogólne, komputerowe pytanko laika.. no bo s? te co piszesz i rożne netsprinty, inne licha.. i tak jakby każda wyszukiwarka wciskała ci się, aby z niej korzystał...
Należe do koła mikrobiologów i poszukuje informacji na temat mikroorganizmów żyj?cych w i na płazach
Tak poprzegl?dałem strony i nasuwa mi się pytanie - kto szuka co na temat mikroorganizmów - pojęcie do ogólne - jakby szukać czego na temat ptaków lub owadów. Mikroorganizmy to i jednokomórkowe "stworzenia" jak i mikra w obrębie danej grupy systematycznej - mikrolepidoptera. Podejrzewam że chodzi o jakie bakterie, czy inne jednokomórkowce żyj?ce w płazach. Coż na polskich stronach kiepsko to wygl?da. Przydało by sie znać przynajmniej nazwę jednego jakigo "mikroorganizmu" zyj?cego w "zwiazku" z płazem. Jeli chodzi o zwi?zki z roztoczami to można pogrzebać tutaj - tylko po angielsku - ale jesli zna się łacinę - nazwy gatunkowe to cos sie wygrzebie.
W jaki?/jakie konkretnie wyszukiwarki wrzucałe swoje kombinacje frazowe,
by namierzyć poniższe linki ?
Rozumiem, że Twoje kombinacje były po polskiemu, łacinie i w języku Szekspira..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum