Niewiedziałem gdzie to umiecić
Chciałem was zprosić na stronę o herpetologii www.herpetologia.republika.pl
oraz na forum typowo o herpetologii FORUM HERPETOLOGICCZNE
Zachęcam także do współpracy polegaj?cej m.in. na pisaniu opisów gatunków, artykułów itp.
przez co zakradł się czeski bł?d i w efekcie po kliknięciu na wskazany link wywietla się:
republika.onet.pl napisał/a:
Przykro nam, strona o podanym adresie nie istnieje
to tyle w kwestii formalnej. Herpetologiem nie jestem więc co do strony merytorycznej na razie się nie wypowiem - niech się wypowiedz? ci co się lepiej znaj?
no fajnie że taka strona powstała.
Na swoim forum pilnujesz ortografii - a na twojej stronie wszędzie roi się od literówek. Może zanim zaczniesz wymagać od innych... (patrz słowniczek, strona główna, itp.)
no rzeczywicie literówek sporo... nawet na samym dole w kolumnie gdzie jest napisane:
Cytat:
ijaki tam opis
dobra - nie czepiajmy się zbytnio - zapewne Pawlo to popoprawia... ale przy okazji zmień adres przekierowania na stronie głównej bo link Forum prowadzi do lycosa gdzie wywietla się jedynie:
Kod:
ack! query failed:
errorno=1146
error=Table 'pawllo_uk_db.photo' doesn't exist
query=select count(*) as total from photo
a rzeczywicie zapomniałem zmienić link na stronie głównej a co do literówek takich jak ijaki tam opis to jest po prostu żeby było a tamtego gocia sie czepiałem bo obrażał moje forum i mnie wkurzył
np? napisz o tym na moim forum
PS. Jeli chodzi o literówki typu ?ę濼 itd. to niektóre z nich nie mog? być napisane bo wywala jakie dziwne znaczki zamiast tych liter.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum