CZY KWIEM ZE NIE NA TEMAT ALE CZY KTOS MOZE MI NAPISAC KTORY GAD MA USZY BO PONOC JAKIS JEDEN GATUNEK MA ALE NIE MAM POJECIA KTORY.MOJ NUMER GG 6146154
Z GORY DZIEKUJE
wiem ze krokodyle maja uszy...ale nie chodzi o takie klasyczne "uchowate" uszy jak u ludzi.nie wiem chodzi chyba o zewnetrzny przewod sluchowy...niech mnie ktos poprawi bo wydaje mi sie ze chyba sie myle
_________________ Uniwerek Wrocławski:Biologia specjalizacja Zoologia oraz Geografia z Biologią
wlasnie problem w tym ze jest jeden co ma takie odstajace, bo bylo takie pytanie konkursowe, caly dzien szukalem odpowiedzi i jej nie znalazlem.Czekam wiec dalej
Z tego, co wiem tylko krokodyle mają zewnętrzy przewody słuchowe, i włąściwie mają tez coś w rodzaju małżowiny, będącej skórnym fałdem, czymś w rodzaju klapki, która zamyka się gdy krokodyl nurkuje, żeby mu się nie wlewała do uszu woda....o żadnym innym gadzie z uszami zewnętrzymi nie słyszałem......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum