Wysłany: 2004-07-03, 19:42 dusiciel-powiadaj? ludzie
czy słyszał kto o wężu dusicielu, którego podobno znaleziono na południu kraju. Nie wiem czy to Prima Julyais czy chłyt martekingofy jak krokodyl w Jeziorze Białym koło Okuninki.
Jest to całkiem możliwe. Zwłaszcza gdzie blisko przejcia granicznego. Już kilka lat temu w pobliżu Terespola jeden z miejscowych leniczych opowiadał jak to wypuszczane s? nielegalnie przewożone przez granicę różne węże. Niektóre gatunki żyj?ce na wschodzie w strefie umiarkowanej ponoć potrafi? nawet przezimować!
no nie wiem chłopaki ,....................... chyba się wkurze.
bo mam bardzo zły chumor, muszę system przeinstalować, bo mi jakiego wrednego robala wwaliło i kicha...........
no ja mam bardzo duże poczucie humoru i nie mam zamiaru sie obrażać.......ALE pawelput i xhardcorex maj? u mnie przewalone
zart...........
no nie wiem chłopaki ,....................... chyba się wkurze.
bo mam bardzo zły humor, muszę system przeinstalować, bo mi jakiego wrednego robala wwaliło i kicha...........
Czy w ramach zemsty nie podesłałe mi tego robala? bo siedzialem prawie do rana i nie mogłem się dostać na forum bociana bo zamiast jego ładowała mi się jaka inna stronka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum