Sorry sisiek ze bedę złosliwa, ale Ty tez bywasz - jeśli prowadzisz te zajecia albo jesteś po nich, to nie jest to dla nich najlepsza rekomendacja. Jakos nie palisz sie u nas do oznaczeń plazow...
a powinienem się palić?????? jak ktoś umie rozpoznac żabę od ropuchy to chyba nie ma obowiązku spowiadac się z tego na forum PRZYRODA?? a może czegos nie wiem??
Cytat:
A jak juz i uzasadniasz to nie jest to przekonujące.
nobody's perfect. ważne że są inni, którzy robią to przekonująco.
Cytat:
Corvus i Maciek sa dobrzy.
Czy to ta sama grupa która przeprowadza introdukcje traszek grzebieniastych - nie wiadomo po co - do Puszczy Kozienickiej?
Sorry sisiek ze bedę złosliwa, ale Ty tez bywasz - jeśli prowadzisz te zajecia albo jesteś po nich, to nie jest to dla nich najlepsza rekomendacja. Jakos nie palisz sie u nas do oznaczeń plazow... A jak juz i uzasadniasz to nie jest to przekonujące. Corvus i Maciek sa dobrzy.
A powiedzże mi, droga Joanno, jakie prawo ma potencjaly uzytkownik forum, oceniać wiedzę, poziom czy cokolwiek innego, innego użytkownika forum tylko na podstawie kilku wypowiedzi w wirtualnym świecie? No wiesz, sama istota internetu, ale i charakter miejsc jakimi są fora dyskusyjne wymusza taką a nie inną formę przekazywania swoich poglądów, uczuć, informacji. Ciężko oceniać, no moana na przykład kulturę ocenić, albo znajomość podstaw pracy z komputerem. Jeszcze ortografię
Nie uważasz?
Przepraszam za offtopic, ale nie mogłem się powstrzymać ;]
_________________ ..aż cały Tapczan chodzi!
--------------
"Nie można powiedzieć żeby Maurycy się zgubił, bo koty nigdy się nie gubią.
Po prostu nie wiedział, gdzie znajduje się wszystko, co nie jest nim..."
- T. Pratchett
Przepraszam za offtopic, ale nie mogłem się powstrzymać ;]
Sorry biały, ale Twoje wypowiedzi w obu wątkach herpetologicznych polemizujące ze mną naprawdę nic nie wnoszą - zadnych informacji. Nie wiesz co ja mogę ocenić ani jakie mam doświadczenia. Pediatra np. po języku ocenia czy dziecko jest odwodnione a ja nie mam pojecia jak. Jak chcesz sobie pogadać i masz taką potrzebę kontaktu ze mną to proszę na pw. Mam nawet darmowe rozmowy telefoniczne po 18 z całą Polską może się poświęcę i zadzwonię do Zielonki Sisiek jest inteligentnym mężczyzną i świetnie sobie radzi z takim potforem jak ja.
"Nie można powiedzieć żeby Maurycy się zgubił, bo koty nigdy się nie gubią.
Po prostu nie wiedział, gdzie znajduje się wszystko, co nie jest nim..."
- T. Pratchett
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum