Wysłany: 2004-05-02, 11:33 XVIII OKCH, Toruń - Zaproszenie
niestety nie miałem wczeniej czasu ale lepiej póĽno niż wcale
nasz kolega forumialny jest strasznie zarobiony i prosił abym ogłosił to za niego więc:
Cytat:
Szanowni Państwo,
Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w kolejnej Ogólnopolskiej
Konferencji Chiropterologicznej, która będzie miała miejsce w Toruniu w
dniach 5-7 listopada br. Proszę o przekazanie komunikatu osobom, które nie
maj? dostępu do internetu, b?dĽ niedawno zmieniły adres internetowy. Kolejny
komunikat w ci?gu miesi?ca (będzie w nim numer konta na które można będzie
wpłacać opłaty konferencyjne).
W imieniu Komitetu Organizacyjnego
Krzysztof Kasprzyk
w zał?czeniu zgłoszenie oraz Komunikat I
EDIT:
były jakie problemy z plikiem (dzięki Krotom za cynk) i nie działało ci?ganie ale już wszystko powinno być OK
Tym razem na gor?co przekazuję informacje dot. XVIII OKCh:
Cytat:
W zał?czniku II Komunikat XVIII Ogólnopolskiej Konferencji
Chiropterologicznej oraz dla osób, które jeszcze nie przysłały zgłoszenia
Formularz zgłoszeniowy.
Serdecznie zapraszam
W imieniu Komitetu Organizacyjnego
dr Krzysztof Kasprzyk
---------------------------------------------------
dr Krzysztof Kasprzyk
Instytut Ekologii i Ochrony ?rodowiska
Uniwersytet Mikołaja Kopernika
ul. Gagarina 19, 87-100 Toruń
XVIII Ogólnopolska Konferencja Chiropterologiczna komunikat II.doc W załączeniu Komunikat II
czyli jak wynika z zał?cznika nie przewiduje się czego takiego jak status wolnego słuchacza - "gocia z ulicy" który mógłby sobie posłuchać bez płacenia
szkoda
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
Ja służę za przewodnika tym, którzy w chwilach przerwy będ? chcieli obejrzeć nasze piękne miasto (ewentualnie co zjeć - opcja dla niezamawiaj?cych posiłków)
Niestety dojazd samochodem jest beznadziejnie wytłumaczony... Nie ma nawet nazw ulic jakby kto chciał z mapy korzystać Niby można to znaleĽć w internecie ale... Nie tak powinno przecież być.
Ja bym bardzo chętnie zobaczył ten Toruński słynny przyczółek mostowy, a poza tym wiadomo: forty, schrony międzypól, no i słupki forteczne
Cytat:
Niestety dojazd samochodem jest beznadziejnie wytłumaczony... Nie ma nawet nazw ulic jakby kto chciał z mapy korzystać Niby można to znaleĽć w internecie ale... Nie tak powinno przecież być.
No, bo ja wiem, lookałem na mapę zamieszczon? wł?nie w necie i s? nazwy ulic, lokalizacja Fortu - miejsca konferencji jest, więc ja nie widzę problemu
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
Tyle, że Ci których jedynym Ľródłem będzie to, co napisane w dokumencie i ewentualnie mapy drogowe mog? mieć problem Jak już pisać cokolwiek to pisać dokładnie. Albo podać tylko link z map? i zostawić resztę samej sobie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum