Konferencja była ... ale się skończyła .
Jak dla mnie było rewelacyjnie, poruszane tematy arcyciekawe, ludzie przesympatyczni... teraz czekam tylko na te kilka Gb zdjęć które zostały zrobione
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
Gb... No jak pozbieramy zdjęcia z Olk? to kto wie, kto wie... Bez Mopka będzie trudno, ale on nigdy swoich zdjeć nikomu nie daje
A sama konferencja........... Już dawno, DAWNO się tak dobrze nie bawiłam... Poznanie kilku ludzi było prawdziw? przyjemnoci?. Możliwoć zobaczenia się ze starymi znajomymi - chyba jeszcze większ?......
Relacja wkrótce
OJ SIE DZIAŁO!!! fotosów mam całe statdo tylko czekam co mopek na to!!trzebaby to do pobieralni jakos wrzucic...jak sie z kessy zrzucimy to bedzie tego nie mało hihihi vivat mohiko z mięt? i llimonk?!!
szklanki umyte prezentuj? sie fantastycznie a wasze?? 8)
Mmmmmm, szklanki rewelacja! 8)
Mysio, mailnij do mnie - wymienimy się danymi co by wysłać sobie płytki ze zdjęciami!
A relacja już czeka w skrzynce Mopka i Marfu do zaakceptowania i cenzury...
Włanie po raz kolejny ogl?dam zdjęcia I cóż mogę powiedzieć... Dwa skojarzenia - 1. cudowne wspomnienia - 2. ciekawe kto pierwszy spróbuje zamachu na moje życie za niektóre foty
a ja mam taki wniosek: czas poszukać męza w bacardi martini poland - bedzie miał kto XX okch zaopatrywac 8)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum