Jak w temacie znalazłem nietoperza i nie wiem co mam dalej robić. Dokładnie dwa dni temu siedział biedak na półpiętrze w moim bloku. Wsadziłem go do pudełka po butach, włożyłem tam szmatkę żeby sie schował. Kupiłem mu drewnojady to jednego zjadł a drugi jeszcze czeka na pożarcie . Oczywiscie jest tam i woda ale jest pewien obaw co dalej. Zniosłem go do piwnicy bo tam jest około 5 stopni ale z miłą chęcią dowiedziałbym sie co najlepeij zrobić. Jestem z Lublina i nie moge sie z nikim skontaktowac, kto mógłby mi w jakiś sposób pomóc. Mam nadzieje że mi ktoś powie gdzie są zimowiska lub moze ktoś jest ktoś weźmie go ode mnie i zaopiekuję sie lepiej niż ja. Prosze o pomoc i serdecznie pozdrawiam. Nietoperz ma około 10 cm dł i jest cały czarny. Mój e-mail sebawaw@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum