Bardzo ciekawy artykuł. Podbudowałem się prost? angielszczyzn? Mylę, że zanim ta rewelacj? dojdzie do polskiego lecznictwa upłynie nieco wody w Wile, ale to bardzo pozytywne wieci ! Z drugiej strony znowu wykluczamy tak "istotny" czynnik ograniczaj?cy populację ludzk?, jak wcieklizna
Bardzo ciekawy artykuł. Podbudowałem się prost? angielszczyzn? Mylę, że zanim ta rewelacj? dojdzie do polskiego lecznictwa upłynie nieco wody w Wile, ale to bardzo pozytywne wieci !
Ale ta prosta angielszczyzna wyraĽnie sugeruje, że to jeszcze nie jest żadna metoda. Po prostu przeżyła jedna osoba. Nie widzę powodu aby się podniecać i aby od razu narzekać na polsk? służbę zdrowia...
Ale ta prosta angielszczyzna wyraĽnie sugeruje, że to jeszcze nie jest żadna metoda. Po prostu przeżyła jedna osoba. Nie widzę powodu aby się podniecać i aby od razu narzekać na polsk? służbę zdrowia...
Ale mi się dostało po garbie! Człowiek chce się nieco podbudować a tu masz.... nie ma lekko. No cóż.
Ja nie narzekam na służbę zdrowia. Narzekam na to, że w Polsce nie ma warunków do intensywnego rozwoju nauki i medycyny. To jest problem. A sytuację służby zdrowia rozumiem.
Może pytanko do nietoperzolubów: co to za gatunek jest na zdjęciu pod powyższym linkiem?
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Pierwszy przypadek zwykle nie mówi zbyt wiele! Przecież każdy wie że przypadki się zdarzaj?! Tak na dobr? sprawę to ta osoba miała naprawdę szczęcie, że z tego wyszła. Z drugiej jednak strony to medycyna zdecydowanie idzie naprzód, próbuje przełamać lody i z trudem ale pomimo wszystko to się udaje! ?wiadczy o tym przypadek wyleczonej osoby! Czyli jednak cały czas co się dzieje!
A jeli chodzi o nasz? służbę zdrowia to jest to temat woda! Osobicie uważam że w końcu nadejdzie taki czas, w którym i polska służba zdrowia uczyni postępy.
Mender zgodzę się z Tob? co do tego że w Polsce nie ma warunków do rozwoju medycyny i lecznictwa.... A dlaczego? OdpowiedĽ jest bardzo prosta! Państwo nie ma pieniędzy
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Jak dla mnie. Może się pomylę
Ciekawe co by na to powiedziała pani od wykładu o wciekliĽnie z OKCh... Bardzo ciekawe to było...
[ Dodano: 20-12-04, 01:03 ]
na pierwszym bym poległ
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum