No nie - wiadomo sporo. Pierwsza polowa stycznia dla mnie, Judy i naszego Kola Dzialdowskiego to dzialania w ich okolicy, dokladnie w parkach krajobrazowych: Welskim i Gorzniensko-Lidzbarskim, glownie tym pierwszym. Bedziemy kontrolowac budki, lapac nietoperze i robic rozne inne pozyteczne rzeczy.
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Mopku! A moze tak Beskid Niski w lipcu? Hm.. ? Jesli juz Welski jest w sierpniu... mozna by to ladnie podzielic na dwa wakacyjne miesiace. Poza tym w drugiej polowie noce beda zimne w gorach
[ Dodano: 2005-03-22, 20:00 ]
W drugiej polowie sierpnia oczywiscie
Nie odpadaja, tylko chyba akurat druga polowa sierpnia moze byc zajeta. Beskidami zajmuje sie Mopek, a on akurat moze miec wtedy zajete... Ale moze to inaczej zorganizuje i jakos to wcisnie?
...i rzucic na Forum - zaraz sie popsztykamy, co tam jest pokazane, ale ostatecznie wiekszoscia glosow cos ustalimy i wplatanie sie nietoeprza nie bedzie na marne!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum