Mmm... bardzo to mila wiadomosc Jesli mozna, to ja sie jak najbardziej pisze na Biebrze (cudownie ze w ferie). Chetnie wybiore sie do Drozdowa, ale mam nadzieje ze wyjazd bedzie o godzinie rannej, a nie nocnej, bo i tak bede cierpiec na deficyt snu (sobota - studniowka). Dzialdowo niestety nie ze wzgledu na rozne takie obowiazki maturzysty
Wiec do zobaczenia mam nadzieje.
No i dla naodwazniejszych... Biebrza, dwa dni morderczego liczenia (jeden specjalista mniej, wiec bedzie w moim zespole ciezko...), 12-13 II, same rewelacje.
Marfu - a Możesz podać jakie szczegóły (mam na ten wyjazd chrapkę, ale nie wiem czy mi nic nie wypadnie).
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
Skoro sam admin wzywa, aby się na wyjazdy zdeklarować, to piszę :
Drozdowo - tak
Działdowo - chyba też (nietety góry nie wypaliły )
Biebrza - niestety nie (chyba, że co się zmieni )
Wyjazd z Warszawy czwarta rano, walimy do schronow bojowych i piwnic (jak masz sprzet speleo, to sie przyda), potem nocleg, rano jeszcze jakies drobiazgi i na koniec Osowiec-Twierdza - Fort Centralny.
[ Dodano: 26 Sty 2005 10:28 pm ]
Judy - jedyny raz w zyciu mam jednak nadzieje, ze z ta Biebrza sie nic nie zmieni
[ Dodano: 27 Sty 2005 01:16 pm ]
Teszcze drobna poprawka - Dzialdowo wypada nie 5/6 II, ale 6/7 II... Mam kalendarz z Kanady i niestety u nich tydzien zaczyna sie od niedzieli a nie poniedzialku, i niedziela nie jest pociagnieta na inny kolor. Stad takie pomylki. Ale moze sie przyzwyczaje... Ale za to zdjecia - palce lizac...
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Wyjazd z Warszawy czwarta rano, walimy do schronow bojowych i piwnic (jak masz sprzet speleo, to sie przyda), potem nocleg, rano jeszcze jakies drobiazgi i na koniec Osowiec-Twierdza - Fort Centralny.
Wstępnie się piszę - poruszasz się samochodem, czy poci?giem?
Co do sprzętu, to nie obiecuję że załatwię (swojego jeszcze nie mam) - czy bardzo się przydaje (tzn. czy do większoci schronów jest potrzebny, czy tylko do paru i studni) ?
Ku pamięci Winera
Wstępnie się piszę - poruszasz się samochodem, czy poci?giem?
Co do sprzętu, to nie obiecuję że załatwię (swojego jeszcze nie mam) - czy bardzo się przydaje (tzn. czy do większoci schronów jest potrzebny, czy tylko do paru i studni) ?
Tylko samochodem, pociagiem to bysmy zrobili 20 obiektow a nie 100...
Studnie sa w duzej czesci schronow, wiec sprzet sie przyda.
I jak najszybciej, jak bedziesz wiedzial, to sie potwierdz ostatecznie, bo moze beda inni chetni?
[ Dodano: 27 Sty 2005 07:53 pm ]
Cytat:
Marku, a o ktorej ten wyjazd do Drozdowa w poniedzialek?
Jakas literoweczka Ci sie wkradla, ale zwykle startujemy o 6.00 spod mojego domu.
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
I jak najszybciej, jak bedziesz wiedzial, to sie potwierdz ostatecznie, bo moze beda inni chetni?
Biebrza - potwierdzam
Cytat:
I dla Batmana - ta czwarta to rano
Skoro to ma być wyjazd nad Biebrzę, to się powięcę (zwykle o tej godzinie idę spać).
[ Dodano: 2005-01-28, 13:12 ]
Aha! Mam jeszcze pytanie do Marfu: czy mógłbym przyjechać 11-II (dzień przed), wieczorem. Karimatę mam jakby co, i się kimn?ć u Ciebie - dla mnie takie rozwi?zanie byłoby prostsze
Ku pamięci Winera
w szachownicy (wyz. wielunska) troche ponad 1100 niet.
b. niskie stany dominantow "cieplolubnych" - natterera i duzego
za to gacki i mopki prawie rekordowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum