Nastawiam sie na kupno ksiazki "Poznajemy nietoperze" ale chce uslyszec szczerych ocen jej posiadaczy?
Oczekiwalbym nieco dokladniejszych ocen niz jest to napisane w sklepiku Bociana...
Dokladniej chodzi mi o to w jaki sposob przedstawiono poszczegolne gatunki - tak pod wzgledem tresci jak i na obrazku...
Mile widziane skany tablic lub stron
No coz - wydaje mie sie ze wyszlo to nienajgorzej. Zdjecia raczej dobre, ryciny na bardzo roznym poziomie. W sumie w Poslce nie ma alternatywy i jezeli chcely sie czegos dowiedziec, to chyba warto przeczytac...
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Wysłany: 2004-01-14, 22:35 popieram w calej rozciaglosci
mojemu przedmowcy ciezko bylo sie chwalic (wspolautor)
ale faktycznie - nie trzeba sie zastanawiac
jak na nasze warunki to podstawa wiedzy o niet. dla kazdego
polecam
Przyznaję że moi przedmówcy mówi? prawdę. W naszym ojczystym języku to jedyna logiczna pozycja na temat nietoperzy.
W każdym razie te nocki które Moris dał jako zagadkę moża z powodzeniem rozpoznać. Zwłaszcza po ostatnim opisie
zgodnie z obietnicami pojawiła się nowa ksi?żka o nietoperzach autorstwa Konrada Sachanowicza i Mateusza Ciechanowskiego.
Pozycja może i ciekawa ale odstrasza cen? - 85,00 (+ koszty wysyłki)
a może kto już tę ksi?żkę widział - proszę o recenzję
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum