statystycznie rzecz bior?c pewnie szybciej wygrasz 6-ke w lotka niż użre Cie wciekły nietoperz
[ Dodano: 14-09-05, 20:02 ] petrelos, zawsze możesz się wybrać na zimowe liczenia z warszawskimi chiropterologami - w 7 minut dowiesz się więcej niż tutaj po 15 stronach pytań i odpowiedzi
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
jakie zagrożenia po tym jak taki delikfent cie pogryzie
Marfu napisał/a:
Wscieklizna w zasadzie moze sie trafic...
ano tak.....................
a potem szczepienia, takie jak ja przechodziłem w te wakacje. pamiętasz Petrel mówiłem o tym nad Wisł?............
w sumie nic wielkiego, poza nieznon? wymuszon? miesięczn? abstynencj?......
Gdy się wchłonie flaszkę na raz?
petrelos, zawsze możesz się wybrać na zimowe liczenia z warszawskimi chiropterologami - w 7 minut dowiesz się więcej niż tutaj po 15 stronach pytań i odpowiedzi
w sumie nic wielkiego, poza nieznon? wymuszon? miesięczn? abstynencj?......
Hm, hm... ponoć na konferencji chiropterologicznej rok temu okazało się, że abstynencja po szczepieniu na wciekliznę wcale nie jest konieczna, ale zaleca się j? 'tak na wszeliki wypadek' - pozostałoć po czasach, kiedy szczepionki działały nieco inaczej (nie będę się tu dokładnie rozpisywać bo nie było mnie, słyszałam od uczestników - może który z nich co bliżej na ten temat). Ale nie martw się Corvus, ja nie piłam przez 4 miesi?ce jak się szczepiłam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum