No Mopek dzialaj. Jesli chcesz te latawce moga byc w Sklepiku Bociana.
Nietoperz - 18 x35
Sowa - 40 x 50
Jaskolka - 60 x 105 (cm)
Idealna jakosc, lekkie pokrycie nylonowe, konstrukcja: prety z wlokna szklanego. Troche sprytu i zabiegow i masz to na polach w sklepiku. A potem, mowie to juz z doswiadczenia z latawcami /zapewne wiecie, ze skoro nie mozna polowac prawie na nic to my trenujemy, rozlatujemy swoje drapole wlasnie do latawca/ tylko sie gapic w gore i gwarantuje, ze oprocz frajdy z samym latawcem sporo ciekawych obserwacji ornitologicznych. Tak juz ptaki maja - sa zaciekawione tym nowym czyms w rewirze i ciekawskie musza to zobaczyc z bliska,a moze nawet przegonic )
Teraz uwaga - czy mi sie uda podpiac zdjatka?
Ha, ha wyglada na to ze sie udalo:))
To oczywiscie scisle tajne informacje handlowe. Wlacz gg to ci podam:) No przeciez tu sa potencjalni klienci i musza dac zarobic, by TPB roslo w sile. No chyba ze abrdzo chcesz to oczywiscie napisze te informacje tu.
No i juz. Ja kupuje sowe od razu jak sie pojawi w Sklepiku Bociana.
Wyobrazcie sobie jakies nietoperzowe warsztaty, wietrzna pogoda i dzieciaki, duzo dzieciakow z pobliskiej szkoly kazdy z niezle latajacym nietoperzem? Ja to widze doslownie:))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum