Tak sobie wszedlem na to forum zachecony reklama Mopka na Gacku i zobaczylem troszke znajomych. No to chcialem powiedziec dzien dobry. Zastanawiam sie, czy to forum przejelo Gacka? Patrzac na ilosc informacji, chyba tak. No nic, znaczy cos ewoluuje w cos nowego.
Pozdrawiam.
Zastanawialem sie, czy dodac sie do tematu, jaki to nietoperz, ale chyba nie trzeba.
no witam, witam - jakże miło! To już z Izraela nawet do nas zagl?daj?
Cytat:
Zastanawialem sie, czy dodac sie do tematu, jaki to nietoperz, ale chyba nie trzeba
trzeba, trzeba wiem, że dla niektórych to proste zagadki ale jak się bawić to się bawić. Najlepiej gdyby starzy wyjadacze podawali dlaczego typuj? na dany gatunek wskazuj?c cechy młodzież się uczy
o! a może tak masz kilka fotek miejscowych nietoperzy? dałby jakie ciekawe skany do albumu, tu na forum lub - o zgrozo - do zagadek! Nie daj się prosić!
Czesc Moritz...
Ano mam sie. u nas juz cieplo. Kumpel polazl dzisiaj lapac jakies fruwajla, ale nie wiedomo, czy mu sie uda. Zobaczymy. Poki co tylko je slychac jak szaleja nad drzewami. A jak tam u Was? Zaczyna cos sie ruszac?
Za namowa Mopa dodje cos do zagadek. I zycze powodzenia.
Torun/Izrael?
Dawno, dawno temu nauczycielka od biologii, niejaka pani K. z V lo opowiadala nam, ze jeden z jej bylych uczniow wyjechal do Izraela badac nietoeprze...
Czy to tylko zbieg okolicznosci???
Tak czy siak, witam drugiego forumowicza z tego pieknego, polskiego miasta
ale powoli zaczyna sie cos dziac - u mnie w parku juz lataja (gacki???)
- nawet wczoraj mialem spozniona interwencje - niet. na ziemi - jak dotarlem na miejsce juz odlecial - dlugo pytalem jak wygladal - jak nietoperz?!?
mwojc Ty lepiej napisz czy bociani desant min?ł już Twoje obecne strony i kieruje sie w nasz? strone, bo my tu ich już od pół roku wygl?damy
Mam nadzieje że nie obrazisz sie za mianowanie Cie agentem od "wczesnego ostrzegania"
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
NIe ma sprawy, tylko mam nadzieje, ze dzialalnosc agenturalna mnie stad nie usuna. Ja ich jeszcze nie widzialem. Musze zapytac znajomych, moze oni cos wiedza? Z zeszlego roku pamietam lecace kolo 10 kwietnia. Poki co, mostwo malenstwa sie przewala. No i zurawia. Ale opinia jest tu podzielona. Ja mowie, ze one do Polski leca, a ci, co pochodza zza wschodniej naszej granicy mowia, ze one na Ukraine leca. I badz tu madry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum